Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  
 Μετά  τη μεγαλειώδη συγκέντρωση, τελετή  και πορεία, που πραγματοποιήθηκε  εχθές στην πόλη μας, για  απόδοση τιμής και μνήμης στους  Ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού  Ναυτικού, οι οποίοι έδωσαν τη  ζωή τους στα Ίμια την 31η Ιαν. 1996, θεωρούμε (ως διοργανωτές) ελάχιστη υποχρέωσή μας, να ευχαριστήσουμε όλους τους αγνούς πατριώτες που συμμετείχαν, αλλά και όλες τις Πατριωτικές κινήσεις, απανταχού της Ελλάδος, οι οποίες συμμετείχαν με αντιπροσωπείες τους και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
   Συγκεκριμένα εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς:
Το παράρτημα  Κύπρου, της Πατριωτικής Κίνησης  Πολιτών Καβάλας 
Το Σύνδεσμο Θάσου της Πατριωτική Κίνησης  Πολιτών Καβάλας
Την Πατριωτική Ορθόδοξη Κίνηση Πολιτών Αλεξανδρούπολης
Την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Δράμας
Την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Ξάνθης
Τον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο Λάρισας
Τους Ανένταχτους  Πατριώτες
Τους Εθνικά Σκεπτόμενους Πολίτες
Τον Ιερό Λόχο 2012
Τους Δεσμούς  Ελλήνων
Την Εθνική Αλληλεγγύη
Την Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Ξάνθης και
Την Πρωτοβουλία Εθνικής Μνήμης Ζακύνθου


                                                                          Καβάλα 28 Ιαν. 2013

                                                                                 Για το Δ.Σ. της
                                                                           Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας

                                                                             Άγγελος Βουλόδημος
                                                                              Γενικός Γραμματέας

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 'IMIA 2013" (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Καβάλα η εκδήλωση προς τιμήν των τριών πεσόντων ηρώων που έπεσαν στα Ίμια για την πατρίδα προδομένοι απ'το Ελληνικό κράτος.Όλοι οι πατριωτικοί σύλλογοι της βόρειας Ελλάδας παρευρέθησαν εκεί για να αποδώσουν τιμές στα τρία αδικοχαμένα παλικάρια:ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΘΝΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΡΑΜΑΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΞΑΝΘΗΣ
ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012
ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ 
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
 ΕΘΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Νίκος Χιδίρογλου "Πολεμώντας το καθεστώς"

Με επιτυχία διεξήχθη στη αίθουσα Ελλήνων "ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ" της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Χιδίρογλου "Πολεμώντας το καθεστώς"
.Ένα βιβλίο μυθιστορηματικού χαρακτήρα που όμως  λειτουργεί προφητικά για το τι μπορεί να συμβεί στην Ελλάδα εάν συνεχίσουμε απαθείς να δεχόμαστε κάθε τι που σκοπό έχει την αποδόμηση της Ελληνικής κοινωνίας και του Έθνους μας.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

"ΙΜΙΑ 2013"


Την Κυριακή 27/1 12:00μμ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Καβάλα!
ΠΟΡΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ: Τιμή στους Πεσόντες Ήρωες των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκο,Έκτορα Γιαλοψό, Χριστόδουλο Καραθανάση
Η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας και οι Ενωμένες Πατριωτικές Δυνάμεις στις 27/1, τιμώντας τη Θυσία των ΗΡΩΩΝ μας, θα ντύσουν στα ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ την Καβάλα!

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΩΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ !

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Δελτίο Τύπου 14-1-2013

Σήμερα 14-1-2013 στις 18:00(έξι) η ώρα το απόγευμα αποφασίσαμε να προβούμε σε μία εκδήλωση διαμαρτυρίας ως απλοί έλληνες πολίτες μη φορώντας τα διακριτκα του συλλόγου για την υπογραφή και παραδοση της εθνικής κυριαρχίας του άρθρου 240/2012.Στην εκδήλωση παραυρεθηκαν και άτομα των ΑΝ.ΕΛΛ. Επειδή αμέσως κάποιοι κακόβουλοι ανέβασαν στα σαΐτ ότι "παντρευτήκαμε" κιόλας, ένα έχουμε να δηλώσουμε ότι όπου υπάρχει εκδήλωση για την Ελλάδα θα είμαστε εκεί , και δεν μας ενδιαφέρει ποια κόμματα θα παρείστατε, το έχουμε δηλώσει παρά πολλές φορές, ότι αυτά δεν μας αγγίζουν και δεν θα απολογούμαστε συνεχώς, γνωρίζουμε ότι για πολλούς κακόβουλους είμαστε στόχος και δυστυχώς δεν θα τους δώσουμε αυτή την χαρά είμαστε ακομμάτιστοι, είμαστε ελεύθεροι Έλληνες, και όχι πρόβατα.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


   Με αφορμή το Δ.Τ. που εξέδωσε η Χ.Α.  (Τ.Ο. Καβάλας), σχετικά με στάση μας κατά την εδώ επίσκεψη του Τούρκου Προξένου, θα θέλαμε να τοποθετηθούμε ως εξής:
   ‘Ευχαριστούμε’ τη Χ.Α. που για πρώτη φορά, στα τρία χρόνια παρουσίας μας στην πόλη και πανελλαδικά, προβαίνει στον πλήρη διαχωρισμό Χ.Α. και πατριωτικών συλλόγων.
   Αυτή τη δήλωση, θα έπρεπε να την κάνει πολύ καιρό πριν, ώστε να αντιληφθεί ο κόσμος ποιος είναι ποιος και όχι να καπηλεύεται τις δράσεις της Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας, αφήνοντας τον κόσμο, έντεχνα, να πιστεύει ότι είμαστε το ίδιο.
   Επίσης το ίδιο θα έπρεπε να είχε κάνει και στις εκλογές του Μαΐου και Ιουνίου, όπου έλαβε 7000 σταυρούς (στο Νομό Καβάλας) αφήνοντας και πάλι έντεχνα να αιωρείται πως ψηφίζοντας Χ.Α. ψηφίζεις την Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας.
   Η Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας έχει στο ενεργητικό της πληθώρα δράσεων και δραστηριοτήτων (υπερβαίνουν τις 200) σε όλους τους Κοινωνικούς και Εθνικούς τομείς, όπως συλλογή τροφίμων, σχολικών ειδών, ρούχων, καθαρισμό ακτών, δασών, συμμετοχή σε κατάσβεση πυρκαγιών, στήριξη τοπικών καταστημάτων και με διανομή φυλλαδίων και ψωνίζοντας από αυτά, αιμοδοσία, συμμετοχή σε Εθνικές εκδηλώσεις κλπ, αλλά ουδέποτε η Χ.Α. έκανε δήλωση ότι δεν έχει καμιά σχέση με όλα αυτά.
   Βέβαια δε ξεχνάμε τη βοήθεια που προσέφεραν τα κόμματα της ‘αριστεράς’ στη Χ.Α., τα οποία ταυτίζοντάς μας (στις ανακοινώσεις τους) με τη Χ.Α. κατάφερναν, χωρίς να το αντιλαμβάνονται, να προσφέρουν ψήφους στους ‘Εθνικιστές’ της Βουλής.
   Όμως είναι πράγματι οξύμωρο και αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, το ‘Εθνικιστικό’ κόμμα της Ελληνικής βουλής, να υπερασπίζεται με τόση θέρμη το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής και τις ‘Ελληνοτουρκικές καλές σχέσεις’.
   Επίσης επειδή μας αναφέρουν ως ΄βραχνά τους’, έχουμε να τους τονίσουμε ότι πραγματικά θα είμαστε ‘μεγάλος βραχνάς’ και γι’ αυτούς και για όλο το σάπιο και δύσοσμο πολιτικό σύστημα το οποίο και οι ίδιοι υπηρετούν και από τα γεγονότα διαπιστώνεται ότι μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα κατάφεραν να ταυτιστούν με αυτό.
   Ακόμη θέλουμε να δηλώσουμε ότι πράγματι θα είμαστε ‘βραχνάς’ διότι ήμασταν, είμαστε και πάντα θα είμαστε αυτόνομοι και ανεξάρτητοι, χωρίς να παίρνουμε εντολές ούτε από ‘κεντρικά’ κομμάτων, ούτε από οποιαδήποτε άλλα κέντρα εξουσίας.
   Προχωράμε μπροστά υπερήφανα, έχοντας στην ψυχή και στην καρδιά μας, την Ελλάδα και βέβαια την Πόλη μας την Καβάλα για την οποία θα αγωνιζόμαστε συνεχώς, αόκνως και αδιαλείπτως.
   Αν η Χ.Α. έχει κάνει κάτι για την Καβάλα, καλό θα ήταν να μας το πει. Βέβαια εννοούμε κάτι πέραν αυτών που κάναμε εμείς και καπηλεύτηκε αυτή. 
                            
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Χ.Α. Πατήστε εδώ

                                                                                 Για το Δ.Σ. της
                                                                           Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας

                                                                             Άγγελος Βουλόδημος
                                                                              Γενικός Γραμματέας

Παρουσίαση Βιβλίου "Πολεμώντας το Καθεστώς" του Νίκου Χιδίρογλου


Η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας σας προσκαλεί να παραστείτε στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του γνωστού Αθηναίου δημοσιογράφου Νίκου Χιδίρογλου που τιτλοφορείται "Πολεμώντας το καθεστώς".
Η βιβλιοπαρουσίαση θα λάβει χώρα στα γραφεία της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας στην περιοχή του Αγίου Παύλου, Ομονοίας 153, το Σάββατο 19/1/2013 και ώρα 19:00, παρουσία του συγγραφέα.
Περιμένουμε απ' όλες κι όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να αδράξετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε απόψεις με το συγγραφέα Νίκο Χιδίρογλου πάνω στη νέα του δουλειά, της οποίας η επιτυχία έχουμε βάσιμους λόγους να πιστεύουμε ότι θα είναι εφάμιλλη με του πρώτου του μυθιστορήματος "Όχι στην Παλιά Πόλη"!
Για να πάρετε μια πρώτη γεύση του τι θα ακούσετε, σας παραθέτουμε το κείμενο που φιλοξενείται στο οπισθόφυλλο:
"Σκιά του παλιότερου εαυτού της ήταν η Αθήνα. Βία, έγκλημα, ελευθεριότητα, πολυπολιτισμός, ανεργία. Ηθική κατάρρευση... Πόρνες παντού. Και απόγνωση. Ναι, απόγνωση. Δελτία για τα πάντα και ουρές. Μαύρη αγορά... Πήγαινες επίσκεψη; Τους πήγαινες μια κονσέρβα, ένα σαλατικό, κάτι φαγώσιμο και σε λάτρευαν. Άλλαξε το νόμισμα και η ζωή όλων. Πολλά μπορούσαν να κάνουν κάποιοι στην Αθήνα για ένα καφάσι με λαχανικά. Πότε-πότε, η αγορά ανάσαινε. Αλλά, για λίγο, καθώς τα γεμάτα καφάσια έφερναν και επιθέσεις εποίκων. Οπότε, τα των προσόψεων κόπηκαν. Κι έτσι, η γειτονιά ήξερε, οι Έλληνες ήξεραν και ο μανάβης πουλούσε στη ζούλα, χωρίς φανφάρες. Άλλωστε, οι έποικοι είχαν την επιμελητεία τους: η κυβέρνηση φρόντιζε για τη βάση στήριξής της. Το νέο προλεταριάτο, έπρεπε να είναι καλοταϊσμένο, για να είναι σε θέση να εμπεδώσει την παρουσία του και να επιβληθεί στους Έλληνες".


 

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Κατά τη σημερινή ‘εθιμοτυπική’ επίσκεψη νέου Τούρκου Προξένου Οσμάν Σενερ στο Δημαρχείο της Καβάλας (διερωτόμαστε γιατί δεν επισκέπτεται και την Κοζάνη ή τη Λαμία) αποφασίσαμε να αντιδράσουμε διότι είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η επίσκεψη είναι ένα ακόμα σοβαρό βήμα προς την Τουρκοποίηση της Πόλης μας.
   Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν έχουμε τίποτα με τον Τουρκικό Λαό, αλλά αφ’ ενός με την επεκτατική πολιτική που ασκεί η γείτονα χώρα και αφ’ ετέρου με το ραγιαδιστικό τρόπο που την αντιμετωπίζουν οι Άρχοντες του τόπου.
   Είναι γνωστός ο ρόλος του Τουρκικού Προξενείου στη Θράκη, όμως άρχισε να γίνεται εμφανής πλέον και ο ρόλος των Αρχών της Πόλης μας.
   Εμείς δεν έχουμε σκοπό να προσκυνήσουμε.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


                                                                                 Για το Δ.Σ. της
                                                                           Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας

                                                                             Άγγελος Βουλόδημος
                                                                              Γενικός Γραμματέας