Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα Ελλήνων «Ίων Δραγούμης» ομιλία από τον Αξιωματικό Καταδρομών και Ιστορικό, Ανδρέα Πετρόπουλο, με κεντρικό θέμα:
Γέννεση Κομουνισμού
Συμφωνία Ρίπεντροπ - Μολότοφ,
Συνεργασία Κομμουνισμού-Ναζισμού
Πορεία Κομουνισμού στη Ρωσία
Πορεία Κομουνισμού στον Ελληνικό Χώρο


Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Πρόσκληση - Ομιλία κ. Ανδρέα Πετρόπουλου



Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 και ώρα 19:00, Η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας θα πραγματοποιήσει στην αίθουσα Ελλήνων «Ίων Δραγούμης» (περιοχή Αγ. Παύλου), Ομονοίας 153, ομιλία από τον Αξιωματικό Καταδρομών και Ιστορικό, Ανδρέα Πετρόπουλο, με κεντρικό θέμα:
Γέννεση Κομουνισμού
Συμφωνία Ρίπεντροπ - Μολότοφ, 
Συνεργασία Κομμουνισμού-Ναζισμού
Πορεία Κομουνισμού στη Ρωσία
Πορεία Κομουνισμού στον Ελληνικό Χώρο

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συμπαράστασης στην κ. Κρητικοπούλου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Της 14 Μαρ. 2013


   Για μια ακόμη φορά διαπιστώνουμε ότι το διεφθαρμένο ‘σύστημα εξουσίας’ κατευθύνει τα όργανά του, να βάλλουν πυρά κατά παντός Έλληνα ο οποίος προσπαθεί να ‘ταράξει τα νερά’ και την ηρεμία της εκτέλεσης του προγράμματος ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
   Έτσι λοιπόν, σήμερα έχει στοχεύσει τα πυρά του κατά της Δικηγόρου κ. Ντόρας Κρητικοπούλου, η οποία είχε τολμήσει, στο προηγούμενο χρονικό διάστημα, να μηνύσει και να ζητήσει τη σύλληψη των 166 Βουλευτών οι οποίοι ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ  ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ, ΣΤΙΣ 14.01.2013, ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ 07.12.2012 ΜΕΤΑΞΥ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΑ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΗΚΕ.
   Συγκεκριμένα, η Δικηγόρος κ. Ντόρα Κρητικοπούλου, καλείται την 20.03.2013 από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για κατάθεση, στα πλαίσια προκαταρκτικής διερεύνησης (σε βάρος της), κατόπιν αναφοράς του Δημήτρη Αντωνίου.
   Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, όπως στις 20.02.2013 που υπέβαλλε ΑΙΤΗΜΑ / ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, σύμφωνα με την αντίστοιχη ενέργεια που έπραξε η Ντόρα Κρητικοπούλου, έτσι και τώρα, ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ την εν λόγω Δικηγόρο, αφ’ ενός διότι θεωρούμε ότι δεν ευσταθούν οι λόγοι για τους οποίους κατηγορείται, αλλά γίνεται προσπάθεια ψυχολογικού βιασμού της, αφ’ ετέρου διότι όλοι μας γνωρίζουμε πως τώρα που πλησιάζει η ώρα εκπόρθησης και κατάρρευσης του διεφθαρμένου συστήματος, προσπαθεί, το σύστημα αυτό, με τον επιθανάτιο ρόγχο του, να πείσει ότι υπάρχει.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ
κ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΟΡΘΙΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

                                                                                 Για το Δ.Σ. της

                                                                     Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας


                                                                             Άγγελος Βουλόδημος
                                                                              Γενικός Γραμματέας

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Δελτίο Τύπου 12 Μαρτίου 2013



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Της 12 Μαρ. 2013


   Σήμερα και περί ώρα 04:00, τα γραφεία της Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας, δέχθηκαν επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό από ‘αγνώστους’, ο οποίος προξένησε ζημίες στην είσοδο.
   Είναι απορίας άξιο και πρωτόγνωρο συνάμα, να δέχεται επίθεση ένας Σύλλογος, ο οποίος έχει διαχωρίσει πλήρως τη θέση του και κατ’ επανάληψη δηλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι δεν έχει καμία σχέση και δεν πρόσκειται προς ΚΑΝΕΝΑ Πολιτικό Κόμμα.
   Μήπως τελικά, το διεφθαρμένο ‘σύστημα εξουσίας’, μέρος του οποίου είναι και οι γνωστοί σ’ εμάς επίδοξοι εμπρηστές, φοβάται πλέον και τους Ελληνικά συμπεριφερόμενους Συλλόγους;
   Μήπως φοβάται πλέον και τους Ελληνικά σκεπτόμενους Πολίτες;
   Μήπως φοβάται και τη Σκιά του, αφού και αυτή πέφτει επάνω σε Ελληνικό έδαφος;
   Τέλος, θέλουμε να κάνουμε γνωστό στους άπλυτους, μηδενιστές, ανθέλληνες. και βοηθούς του συστήματος, περιηγητές της Ανατ.Μακεδ. και Θράκης, ότι αφ’ ενός είναι ΓΝΩΣΤΟΙ σ’ εμάς, αφ’ ετέρου καλά θα κάνουν να προσέχουν, διότι στα πλαίσια, της μέσω των πολεμικών τεχνών, νόμιμης αυτοάμυνας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τίποτα για τη σωματική τους ακεραιότητα και εν γένει την κλινική κατάσταση που θα παρουσιάζουν μετά από κάποια νέα προσπάθεια κατά των γραφείων μας, ή των μελών μας.
                                                                                 Για το Δ.Σ. της

                                                                           Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας



                                                                             Άγγελος Βουλόδημος
                                                                              Γενικός Γραμματέας

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Μήπως Σήμανε η Ώρα;


ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Μήπως Σήμανε η Ώρα;

   Το τελευταίο διάστημα τα συνδικαλιστικά όργανα του κράτους καλούν τους εργαζομένους σε απεργίες μιας ημέρας για να αντιδράσουμε για τα εξευτελιστικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση για την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού.
   Εμείς ως ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ έχουμε να πούμε ότι όλα αυτά λειτουργούνε σαν βαλβίδα εκτόνωσης του πολιτικού συστήματος και τίποτε άλλο. Και εξηγούμε γιατί το λέμε αυτό:
Φωνάζουνε τον κόσμο σε συλλαλητήρια και σε απεργίες τα συνδικαλιστικά όργανα και όπως βλέπουμε όλοι, ο κόσμος δεν ακολουθεί. Γιατί όμως;
   Μήπως βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια και να μην γίνετε κάτι; Μήπως βαρέθηκε να μαζεύεται στις πλατειές κάνοντας τον γύρο της πλατείας και φωνάζοντας εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι ,το καλοκαίρι πέρασε σε απεργίες πάλι;
   Μήπως δεν εμπιστεύεται πλέον τους καρεκλοκένταυρους τους συνδικαλισταράδες, τα κομματόσκυλα και τους κρατικοδίαιτους που τους οδηγούνε σε ένα δρόμο χωρίς διέξοδο;
   Έχετε δει εσείς, σε απεργίες και συλλαλητήρια να προσέρχονται άνεργοι; Φυσικά και δεν έρχονται και την άλλη μέρα ακούς στις συχνότητες των MME ότι δεν είχε συμμετοχή και εξαντλούμε ολόκληρες εκπομπές για να αναλύσουμε γιατί δεν προσήλθε ο κόσμος, κάνοντας για μια ακόμη φορά, μόνο διαπιστώσεις.
   Μήπως πρέπει να περάσουμε σε ποιο δραστικά και αποτελεσματικά μέτρα;
   Όλοι βλέπουμε ότι έρχεται ο ‘θάνατος’ και είμαστε κλεισμένοι στα καβούκια μας σαν να μην μπορούμε να κάνουμε κάτι. Και όμως μπορούμε να κάνουμε πολλά. Αυτοί μας βλέπουνε σαν νούμερα. Δεν βλέπουνε ανθρώπους πλέον.
   Έχουμε 3500 αυτοκτονίες σε ένα χρόνο και βλέπουμε ότι δεν νοιάζεται κανείς.
   Τα παιδιά πλέον τα θεωρούν  τεκμήριο.
   Οι εκτρώσεις έχουνε αυξηθεί  κατά χιλιάδες μιας και όλοι σκέφτονται πως θα μεγαλώσουν ένα παιδί.
   Οι γεννήσεις έχουν μειωθεί 30% από το 2007 μέχρι σήμερα.
   Τα παιδιά λιποθυμούνε στα σχολεία από την πείνα.
   Έλληνες φεύγουν μετανάστες στο εξωτερικό να βρούνε την τύχη τους.
   Χάνεται το μέλλον της Ελλάδος και δεν νοιάζεται κανείς.
   600 εκατομμύρια ευρω από τις κρατήσεις αλληλεγγύης προς τους ανέργους που δίνουν οι Έλληνες εργαζόμενοι, έκαναν φτερά θέλοντας να δείξουν έσοδα.
   Και  όλα αυτά για να μην δυσαρεστήσουν την Τρόικα και το ΔΝΤ.
   Για σένα εργαζόμενε δεν δίνουν δεκάρα. Είσαι ένα νούμερο.

   Εμείς ως πατριωτικός σύλλογος, προτείνουμε δυο λύσεις:
   Η πρώτη είναι όλοι, μα όλοι οι εργαζόμενοι σε απεργία διάρκειας. Όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά σε απεργία διάρκειας, την οποία θα καθορίσουμε εμείς οι εργαζόμενοι, τα επιμελητήρια και οι φορείς κάθε επαγγέλματος. Μόνο έτσι θα πετύχουμε.
Για πόσες μέρες μιλάμε; Από 1 εβδομάδα μέχρι ένα μήνα. Θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί;
Κατ’ αρχήν θα πέσουν έξω στα έσοδα τους. Σας είπαμε και πριν ότι αυτοί μας βλέπουν
σαν νούμερα, έτσι θα τους δούμε και εμείς. Δεύτερον, θα πέσουν επάνω μας θεοί και
δαίμονες για να μην επιτευχθεί αυτή η απεργία, σπέρνοντας έριδες μεταξύ μας.
   Τρίτον, θα ακολουθήσουν και άλλες πόλεις, αν και μπορούμε να μιλήσουμε εκ των πρότερων ώστε να την ξεκινήσουμε μαζί.
   Ανακοινώνουμε την απεργία, ξεκινώντας για μια εβδομάδα και αναλόγως συνεχίζουμε.






   Η Δεύτερη (αν δεν θέλετε την πρώτη) είναι να σταματήσουμε να κόβουμε αποδείξεις ΦΠΑ
για ένα μήνα. Τι θα συμβεί; Αυτό που σας προαναφέραμε και ποιο πάνω. Αυτό που
πραγματικά τους τσούζει είναι τα έσοδα. Μας παραμυθιάζανε ότι θα φύγουμε από το ευρω.
   Εκβιάζανε τον κόσμο ότι θα φύγουμε από το ευρώ για να πάρουνε τις εκλογές και να διασφαλίσουν τα χρήματα των αφεντικών τους, όχι τα δικά σου.
   Δηλαδή, αν εγώ δεν έχω δεκάρα τσακιστή στην τσέπη μου, με νοιάζει αν είμαστε στο ευρώ, στην δραχμή, στο ρούβλι, ή στο δολάριο;
   Όλα έγιναν για τους μεγαλοτραπεζίτες και για αυτούς που βλέπετε να φωνάζουν μέσα στην Βουλή. Για τα λαμόγια τύπου Βενιζέλου που φοβήθηκε μήπως τα χρήματα του γυρίσουν στην δραχμή, υποτιμηθούνε και χάσει το 75% των χρημάτων του. Όλοι αυτοί κάτι τέτοιο είναι. Τα ίδια φυσικά και με τους μεγαλοτραπεζίτες.   
   Γι’ αυτούς έγιναν όλα.
   Οι καταστηματάρχες βάζουν το κλειδί στην πόρτα και με το ‘καλημέρα’ έχουν έξοδα τουλάχιστον 100 ευρω. Το μεσημέρι πάλι κλείνουν με τζίρους 15 – 20  ευρω, ίσως και τίποτε. Δηλαδή τι κάνουμε; Απλά τίποτε.
   Οι ταξιτζήδες βάζουνε το πρωί το κλειδί στην πόρτα του taxi και έχουν 42 ευρω έξοδα. το μεσημέρι μετά από δώδεκα ώρες δουλειά και αυτοί βγάζουν 15 με 20 ευρω.
   Τι περιμένουμε; Πολύ απλά τον θάνατο μας.
   Αν δεν συνεννοηθούμε όλοι μαζί φορτηγά, taxi, τρακτέρ, ελεύθεροι επαγγελματίες, βιοτέχνες, άνεργοι, εργαζόμενοι, δημόσιοι υπάλληλοι, καθηγητές, δάσκαλοι και ότι άλλο επάγγελμα υπάρχει, να κατεβούμε σε απεργία διάρκειας, απλώς θα διαπιστώσουμε τον ‘θάνατο’ μας. Και τονίζουμε ότι όσοι μπορεί να μην συμφωνήσουν με αυτές τις ιδέες, εξυπηρετούν το σάπιο πολιτικό σύστημα. Η πείνα χρώμα δεν έχει.   
   Επιτέλους Ξυπνήστε!
   Μπορούμε και με λιγότερα να ζήσουμε, αλλά όπως θέλουμε εμείς και όχι όπως προσπαθούν να μας επιβάλουν αυτοί.
   Είτε μπλε είσαι, είτε πράσινος, είτε κόκκινος, όλοι έχουμε την ίδια πείνα.

   Τέλος Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, έχει τη θέληση και τη διάθεση να βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις της και με όλο το προσωπικό που διαθέτει, ώστε να συντονιστεί και να υλοποιηθεί η εν λόγω προσπάθεια.
   Κατόπιν αυτού, παρακαλούμε όλοι οι φορείς (Επιμελητήρια Καβάλας, Σωματεία, Συνδικαλιστικές ενώσεις Δημοσίου και ιδιωτικού φορέα κλπ), οι επαγγελματίες, καθώς  και κάθε ενδιαφερόμενος, επικοινωνήσουν μαζί μας, στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση που αναγράφεται στο τέλος του εντύπου, προτείνοντας χρόνο και τόπο στον οποίο θα μπορούσαν να παραβρεθούν, ώστε, να οργανώσουμε μια ανοιχτή συζήτηση, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και πιθανή λήψη αποφάσεων.

Εκείνος μόνο που αγωνίζεται είναι αυτός  που μπορεί να λυτρωθεί


http://patriotikikinisikavalas.blogspot.gr/

e-mail: pkpk@theplanet.gr


Υ.Γ.
Οι Φορείς και οι Ιδιώτες που θα επικοινωνήσουν, παρακαλούνται να αποστείλουν
(αν έχουν) προτάσεις για συζήτηση, καθώς και τον τίτλο του φορέα τον οποίον αντιπροσωπεύουν, μέχρι την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013.