Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΠΕΡΙ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΩΝ

Η επίσκεψη του μόγγολου υπουργού εξωτερικών ήταν φυσικό να μην περάσει απαρατήρητη από τον σύλλογο μας. Το γεγονός ότι δεν αντιδράσαμε όπως πολλοί θα περίμεναν, σημαίνει την λάθος εντύπωση που προσπαθούν να περάσουν ως άποψη για εμάς. Όπως για παράδειγμα, κάποιοι δημοσιοκάφροι καλοθελητές, εθελόδουλοι μικρόψυχοι, πράσινοι και γλοιώδεις τύποι, οι οποίοι μάλιστα έχουν το θράσος να παρακολουθούν τα μέλη μας, αναφέροντας χαρακτηριστικά μέχρι πότε και που απολαμβάνουν τον καφέ τους μέσα από τις σάπιες και ομιχλώδεις φυλλάδες τους τις οποίες τολμούν και αποκαλούν εφημερίδες. Ο κόσμος όμως γελάει μαζί τους βλέποντας την κατάντια και τον πανικό τους. Σε αυτούς τους λασπολόγους ταιριάζει η ρήση πως ¨όταν το μυρμήγκι είναι να ψοφήσει βγάζει φτερά¨.

Κάποιοι άλλοι πάλι, οι οποίοι παρόλη την καλή διάθεση που μας διακρίνει ως ανθρώπους και ως σύλλογο γενικότερα, ψευδόμενοι ασυστόλως στα ΜΜΕ ψάχνουν να βρούν η να κατασκευάσουν κάτι ώστε να μας κατηγορήσουν. Ποτέ άλλοτε κάποιος σύλλογος δεν απέφερε τέτοια αντίδραση από κανέναν, προσπαθώντας όπως πολλές φορές θα πρέπει να υπενθυμίζουμε, κάνοντας το αυτονόητο. Είναι κρίμα που σε τέτοια ηλικία δεν τους διακρίνει ούτε η ντροπή. Τώρα, όσον αφορά το ποιός είναι μισθοφόρος, νομίζουμε πως θα ήταν καλύτερο να μην μιλούν αυτοί που ενώ έχουν βίλες, αυτοκίνητα, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες και καταθέσεις, συκοφαντούν απλούς καθημερινούς ανθρώπους στους οποίους δεν ανήκει τίποτα από τα παραπάνω. Φυσικά ¨όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται¨

Έτσι λοιπόν καλό θα ήταν να ανακοινώνετε ότι σας αποστέλλουμε ώστε να μην ψεύδεστε κατηγορώντας εντίμους και αντικειμενικούς δημοσιογράφους όπως ο κύριος Σπανέλης του οποίου η εφημερίδα ανταποκρίνεται στο κάλεσμα μας ενώ οι δικές σας όχι. Η δική μας αντίδραση θα είναι πάντοτε το αντίθετο από αυτό που εσείς οι νεοταξίτες περιμένετε. Σας ανακοινώνουμε λοιπόν πως η απάντηση μας στην επίσκεψη του μόγγολου, είναι η διοργάνωση μιας κίνησης σχετικά με το Καστελόριζο, για την οποία θα δοθούν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες όταν θα ετοιμαστούν τα διαδικαστικά. Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε σε όσους καλοβλέπουν τα νησιά μας, την Καβάλα μας και την Θράκη μας πως βρίσκονται στην ΕΛΛΑΔΑ και ανήκουν στην ΕΛΛΑΔΑ και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να τις επιβουλεύονται. Γνωρίζουμε τα σχέδια τους και οι Έλληνες, ¨όσοι ζωντανοί¨, είμαστε εδώ μπροστάρηδες και πάντοτε έτοιμοι.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: