Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΓΓΕΦΑΛΩΝ

Αγαπητοί μας Έλληνες συμπολίτες…
Έχοντας ως αφορμή τα όσα γραφήκαν σε τοπική φυλλάδα της πόλις μας από τους γνωστούς άμυαλους και αναφέρονται στην ομάδα Δίας, στην πυρπόληση των αυτοκινήτων του Δήμου μας αλλά και σε εμάς, με το θάρρος της γνώμης που μας διακρίνει ως Ελεύθερους Έλληνες Πολίτες, θεωρήσαμε πως καθώς θιγόμαστε είναι πρέπων να απαντήσουμε. Έτσι λοιπόν σας πληροφορούμε πως ……
Σχετικά με την ομάδα Δίας αλλά και τους Έλληνες Αστυνομικούς γενικότερα θα πρέπει να σκέπτεται καλύτερα όποιος ομιλεί για αυτούς. Οι άνθρωποι αυτοί είναι οικογενειάρχες όπως όλοι μας και διακινδυνεύουν την ζωή τους καθημερινά για λίγα μόλις ευρώ, για την προστασία των πολιτών. Έτσι λοιπόν, άποψη μας είναι πως αν οι Έλληνες πολίτες θέλουν καλύτερη προστασία καλό θα ήταν κάποια στιγμή να τους δείξουν τον σεβασμό που τους αναλογεί.

Σχετικά με τις πυρπολήσεις των αυτοκινήτων του Δήμου θα πρέπει οι συμπολίτες μας να αρχίσουν να σκέπτονται πως για κάθε ζημιά που προκαλούν οι ανεγκέφαλοι υπάρχει και τίμημα. Το τίμημα αυτό φυσικά πηγαίνει απευθείας στην τσέπη του Καβαλιώτη πολίτη ό οποίος είναι ήδη οικονομικά εξουθενωμένος. Δεν πληρώνουν οι αχρείοι αλλά οι έντιμοι συμπολίτες μας. Άλλωστε, για να δείτε το πόσο κακοί και άμυαλοι είναι σκεφτείτε πως μόνον κάποιος εχθρός της πόλις θα μπορούσε να υπογράψει ως ¨εμπρηστής με συνείδηση¨. Προσωπικά τους αφιερώνω τον τίτλο των ¨Πρωτόγονων αρχικαρνάβαλων¨
Όσον αφορά εμάς, είμαστε ήδη γνωστοί από τις έννομες πράξεις μας στην πόλη και για αυτό σας ανακοινώνουμε τα παρακάτω… … …

Οι Έλληνες Πατριώτες δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα καθώς δεν έχουν διαπράξει ποτέ εγκληματικές ενέργειες η ανθρώπινες θυσίες κατά των Ελλήνων η κατά οποιουδήποτε άλλου. Δεν προκάλεσαν ποτέ υλικές ζημιές, ούτε και επιθέσεις σε κανέναν διότι δεν τους το επιτρέπει η ιδεολογία τους η οποία πηγάζει από την ιδιοσυγκρασία και τα χαρακτηριστικά του γνήσιου Έλληνα. Κάθε Έλληνα που προσφέρεται πρώτος ως ανθρώπινη θυσία όταν τον καλεί η Πατρίδα ώστε να σωθούν οι υπόλοιποι και ας τους ξεχνούν εννίοτε. Θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε όλοι, πως μπορείς να αγαπάς την Πατρίδα σου και το Έθνος σου έτσι άπλα χωρίς να το συνδέεις απαραίτητα με κανένα κόμμα και κανένα χρώμα.

Έτσι και αλλιώς, θεωρούμε πως η σχέση μας με την Πατρίδα και το Έθνος μας είναι μια σχέση αληθινού Έρωτα, ακριβώς επειδή μοναδική επιθυμία είναι να προσφέρεις και όχι να αποκομίζεις. Τέτοιοι Έλληνες υπάρχουν και όποιος δεν γνωρίζει για αυτούς καλό θα ήταν να διαβάσει την Ελληνική ιστορία η οποία και διαψεύδει τους κακόβουλους προπαγανδιστές. Ακόμη πιο σωστό θα ήταν αν επιτέλους γνωρίζανε όλοι έστω και λίγο τον Ίωνα Δραγούμη, ο οποίος οφείλουμε να σας ενημερώσουμε επιγραμματικά, πως θέλει τους Έλληνες ακομμάτιστους και ενωμένους. Ευτυχώς οι Έλληνες έχουν την Πατρίδα μέσα τους και δεν ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των νεοταξικών φυλλάδων και της τηλεύπνωσης. Εμείς είμαστε εδώ για να δείξουμε στους Έλληνες συμπολίτες μας πως υπάρχουν τελικά δυο απόψεις και όχι μόνον αυτή που καλλιεργείτε συστηματικά και προβάλλεται καθημερινά εδώ και κάποια χρόνια στη Χώρα μας.

Αντιθέτως όλοι οι υπόλοιποι, όπως είναι οι αναρχοαριστεροί διεθνιστές και ψευτοπροοδευτικοί κουλτουριάρηδες δεν μένουν μόνον στην ανούσια προπαγάνδα αλλά προχωρούν σε αχρείαστες ανθρώπινες θυσίες (βλέπε Μαρφίν) και καταστροφές περιουσιών (όπως διάλυση καταστημάτων και πλιάτσικο). Μοναδικός σκοπός τους είναι η πλήρης καταστροφή του Ελληνισμού και το επιδιώκουν με τον ισοπεδωτισμό και την απαξίωση του, όταν σε παγκόσμιο επίπεδο τον προτάσσουν ως την μοναδική λύση για τα προβλήματα ολοκλήρου του κόσμου. Μισούν κάθε τι Ελληνικό και Εθνικό και το αποδεικνύουν με τις πράξεις τους. Είναι γνωστό πως πολλοί από αυτούς είναι γόνοι πλουσίων η βουλευτών των αριστερών κομμάτων κυρίως του Σύριζα και για αυτό πολλοί τους χαρακτηρίζουν και ως κομμουνιστές με δεξιές τσέπες. Όχι μόνον δεν έχουν ιδεολογικό υπόβαθρο αλλά και ποτέ δεν θυσιάζονται οι ίδιοι.

Ευτυχώς κάνουν πάντοτε το ίδιο λάθος να νομίζουν πως είναι μόνοι τους και σύντομα θα βρεθεί απέναντι τους ολόκληρος ο Ελληνικός λαός ο οποίος πάντοτε επιδεικνύει περίτρανα τις αρετές του. Όπως έχουμε όμως ξαναδηλώσει, δεν ασχολούμαστε με λήμματα διότι υπάρχει πλέον ο βιολογικός καθαρισμός και βρίσκεται υπό της ευθύνης του Δήμου. Ούτε και με πανικόβλητα ανθρωποειδή που μοιάζουν με κότες και τρέχουν σαν λαγοί καθώς για αυτούς υπάρχουν ιδρύματα και ορνιθοτροφία.

Εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα από κανέναν και κυκλοφορούμε χωρίς κουκούλες στους δρόμους οπού εύκολα μπορείτε να κρίνετε εμάς και τις πράξεις μας. Είμαστε τόσο αγανακτισμένοι όσο και εσείς για την σημερινή κατάσταση, για αυτό τον λόγο περπατώντας στο δρόμο πάντοτε με ψηλά το κεφάλι, δεχόμαστε ευχαρίστως να απαντούμε στις απορίες σας. Εμείς τολμούμε απλά γιατί θέλουμε να σας ενημερώνουμε για όσα δεν τολμούν να πουν τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης και τελικής εξόντωσης). Δεν διαμαρτυρόμαστε από τους καναπέδες μας σκεφτόμενοι πως κάποιος πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι.

Εμείς όπως και εσείς, είμαστε αυτός ο κάποιος και όσοι φέρουμε υπερήφανα τα Εθνικά μας σύμβολα και έχουμε ως ανθρώπινες αξίες τις Ελληνικές αρετές. Μη κρίνετε ποτέ χωρίς να γνωρίζετε απλά ακούγοντας άλλους. Πλησιάστε μας και μάθετε από εμάς για εμάς. Θα μας βλέπετε και θα μας ακούτε καθημερινά. Τέλος, δεν χρειάζεται ούτε θα το κάνουμε ποτέ, να απολογηθούμε σε κανένα για τις πράξεις μας και επιτέλους καταλάβετε το πώς δεν είμαστε και δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα αλλά Πατριωτικός σύλλογος.

Τα παιδιά με το αστέρι στην πλάτη και τη Σημαία στην καρδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: