Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ

Διότι ως γνωστόν
"ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!!!"


Κάποτε επιχείρησα να είμαι διαλλακτικός, να επιδιώκω δηλαδή τις συζητήσεις και τις ανταλλαγές απόψεων ακόμη και με βλάκες. Μα πόσο λάθος αποδείχτηκε πως έκανα τελικά. Δέν γίνεται να συζητήσεις με ανθρώπους όλων των κλάδων, των δογμάτων, των ιδεολογιών κλπ όταν είναι φανατισμένοι και δέν έχουν λογικά επιχειρήματα. Εκτός δε αυτού, όσο μεγαλώνω και αποκτώ περισσότερες εμπειρίες, αντιλαμβάνομαι τον ρόλο της προπαγάνδας στη ζωή μας και το πόσο ¨καλή¨ δουλειά μπορεί να κάνει.

Παίρνω παράδειγμα το ΚΚΕ οπού σύμφωνα με τα τελευταία γεγονότα και με αυτό που είδαμε όλοι, ήταν πως τα ¨Άπλυτα¨ κωθώνια του συστήματος επιτέθηκαν στα ¨Απροσάρμοστα¨ κομμούνια. Καλά έκαναν λοιπόν οι τελευταίοι και αμύνθηκαν και τους δίνω όλο το δίκιο με το μέρος τους. Επίσης δέν μπορούμε να ξεχάσουμε και τον νεκρό για τον οποίο και φυσικά λυπούμαστε όλοι, άσχετα πως όταν εμείς (οι Εθνικιστές και οι Πατριώτες) έχουμε νεκρό, τούτοι εδώ χαίρονται.

Όπως και να έχει, μπήκα στον κόπο να γράψω αυτό το κείμενο για να αναδείξω την κακή αυτή ¨συνήθεια¨, καταληφάδι του παρελθόντος του συγκεκριμένου κόμματος οπού ηθελημένα βλέπει φαντάσματα. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα δηλαδή με δαύτους. Είναι συνηθισμένοι στην κατασκευή εχθρών εκεί που δέν υπάρχουν και ως άλλος Γκέμπελς δέν κουράζεται να χρησιμοποιεί τις τεχνικές του, όπως για παράδειγμα αυτό που έλεγε ¨πες πες πες, κάτι θα μείνει¨. Συνεπώς ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει αρκεί να το λέει συνέχεια μέχρι να το πιστέψει και ο ίδιος.

Έτσι λοιπόν, όπως ακριβώς και στο ανέκδοτο με τον τροχονόμο που έλεγε ¨γιατί δέν φοράς κράνος¨ , το ΚΚΕ παίζει το παιχνίδι αυτό κατηγορώντας το Λαός και την Χρυσή Αυγή. Όλοι όμως γνωρίζουμε πως αυτό που συνέβη χτές μεταξύ των άναρχο – κομουνιστών είναι το ¨δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα¨. Η αλλιώς όπως σωστά μια αδελφική μου φίλη χαριτολογώντας με ρώτησε ¨γιατί μαλώνουνε ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ?¨ Διότι αυτό συμβαίνει. Τα κομμούνια πλακώθηκαν με τα αναρχοκομμούνια. Έ και τι έγινε δηλαδή? Τρώγονται με τα ρούχα τους καθώς κατηγορούν ο ένας τον άλλον για δικούς τους λόγους, μιάς και όλοι οι σώφρονες βλέπουμε άλλα και αντιλαμβανόμαστε πως όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, τα Εθνικοπατριωτικά κόμματα κερδίζουν συνεχώς έδαφος.

Όλοι λοιπόν αυτοί οι Κοινωνικό – ληστές, γνωστοί και ως Σοσιαλιστές αλλά και οι εργατοπατέρες του διεθνιστικομηδενιστικού ¨χώρου¨, αντιλαμβάνονται πλέον την δεινή τους θέση και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον πανικό τους. Μια ερώτηση βρέ παιδιά εκεί στο ΚΚΕ. Πως καταφέρνετε και βλέπετε κάτω από τις κουκούλες? Ρε σείς, γελάνε και οι πέτρες που σας πετούσανε, φτάνει πια με τις ασυναρτησίες. Βρείτε κάτι πιο σοβαρό να πείτε και κοιτάξτε πως μπορούμε να σώσουμε την Πατρίδα μας.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: