Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ...ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ!!

ΚΙ ΕΝΩ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ...

Το ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό τη συνεχιζόμενη τρομοκρατική επίθεση που εκτελούν οι οργανωμένες ομάδες προβοκατόρων - δολοφόνων, που υπηρετούν τους μηχανισμούς του συστήματος, με εφόδους σε γραφεία του ΚΚΕ, πυρπολήσεις, ξυλοδαρμούς μελών της ΚΝΕ σε διάφορους χώρους, με απειλές και άλλα. Παράδειγμα του άνανδρου και ύπουλου σχεδίου που εκτελούν είναι και η επίθεση που εξαπέλυσαν στα γραφεία του ΚΚΕ στη Λάρισα.

Η θαρραλέα αντιμετώπιση που συναντούν από τους κομμουνιστές και το λαό θα χαλάσει τα σχέδια στα όργανα των μυστικών υπηρεσιών.

Την πρώτη και κύρια ευθύνη για τις τραμπούκικες και δολοφονικές επιθέσεις έχει η κυβέρνηση και οι επίσημοι κατασταλτικοί μηχανισμοί. Ενώ το διαδίκτυο είναι γεμάτο από αναρτήσεις διάφορων ομάδων των αυτοονομαζόμενων αντιεξουσιαστών ή εθνικιστών που προαναγγέλλουν και ύστερα επαίρονται για τα άθλια κατορθώματά τους, τους τραμπουκισμούς και τους εμπρησμούς, η κυβέρνηση έχει το θράσος να ζητάει από το ΚΚΕ στοιχεία!

ΤΟ ΚΚΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΒΕΝΤΕΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ 2011 -ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΩΜΑ- ΑΛΛΑ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ "ΠΡΟΛΑΒΕΙ" ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ "ΔΙΚΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΡΕΤΑΡΙΑΤΟΥ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ Ή ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΒΡΩΜΗΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ...

"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: