Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Μνημόσυνο για τα Ίμια και πρόσκληση σε εκδήλωση.

Πιστοί στο χρέος μας και στον θεσμό που δημιουργήσαμε στην πόλη της Καβάλας, παρευρεθήκαμε σήμερα στο καθιερωμένο μνημόσυνο των τριών Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού. Η λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου οπού με κατάνυξη ακούσαμε την Κυριακάτικη Θεία λειτουργία. Ακολούθησε το μνημόσυνο και μοιράστηκαν κόλλυβα στην μνήμη των Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού.






Ωστόσο, για φέτος και λόγω των συλλαλητηρίων για την Μακεδονία μας, προτιμήσαμε να απέχουμε από περαιτέρω εκδηλώσεις για την επέτειο των Ιμίων.

Εμείς, θέλοντας να συνεισφέρουμε στον καλό αγώνα για την Μακεδονία, δεν μένουμε αμέτοχοι. Και στα συλλαλητήρια είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες, αλλά και θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε οτι :

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και 18:00 το απόγευμα, σας προσκαλούμε όλους στην αίθουσα της βιβλιοθηκης Καβάλας,, "Βασίλης Βασιλικός", οπού θα γίνει ομιλία με θέμα "Μακεδονικός Αγώνας και Σκοπιανό πρόβλημα", με ομιλητή τον Ιστορικό Σλαυολόγο και Πρόεδρο της Παμμακεδονικής Ένωσης Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος Αυστραλίας, Μιχάλη Χρυσανθόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: