Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Φίλοι Συναγωνιστές. Με την σειρά μου, θα ήθελα εκ μέρους της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας, να απευθύνω αγωνιστικό χαιρετισμό.
Ο σύλλογος μας ξεκινά δυναμικά στους αγώνες και θα βρίσκεται πάντοτε όπου και οπότε η Πατρίδα τον χρειαστεί. Έτσι λοιπόν είμαστε σήμερα εδώ για να στείλουμε ένα μήνυμα προς αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν να εκμεταλλεύονται την Αρχαία Ελληνική γη της Θράκης μας.

Όταν ο απόγονος του Τζέκις Χαν ζητήσει συγγνώμη μπροστά στους τάφους των προγόνων μου, όταν μετανοήσει πραγματικά για ότι έκανε και κάνει στην Πατρίδα μου ακόμη και σήμερα. Όταν επιστρέψει τα Ιερά χώματα που μας έχει κλέψει όπως τον Πόντο και την Μικρά Ασία, την Ίμβρο και την Τένεδο, την Καππαδοκία και την ανατολική Ρωμυλία. Όταν θα ξεκουμπιστεί και πάει στις στέπες της Μογγολίας, από εκεί δηλαδή από όπου ήρθε τότε θα το σκεφτώ αν θα τον κάνω ποτέ φίλο. Ούτε οι Τούρκοι είναι τόσο δυνατοί όσο θέλουν να λένε, αλλά ούτε και οι Έλληνες είναι τόσο αδύνατοι όσο θέλουν να νομίζουμε. Δεν υπάρχουν Τούρκοι στη Θράκη, Έλληνες μουσουλμάνοι υπάρχουν.

Αδέλφια, Όσοι ζωντανοί, υπάρχουμε ο ένας για τον άλλον και με τους καθημερινούς αγώνες συνεχίζουμε. Όσο μας ψεκάζουν τόσο εμείς θα αντιστεκόμαστε και θα ενημερώνουμε τον κόσμο. Κάθε μέρα έρχονται όλο και περισσότερα Ελληνόπουλα στις τάξεις μας. Έτσι αρχίζουν όλα κάπως και σιγά σιγά η σπίθα γίνεται φλόγα. Και τελειώνω με κάτι που είπε ο Μεγάλος Ήρωας Ίων Δραγούμης. «Ανοίγεται τώρα, μπροστά στα θολωμένα μάτια σας, στα σκοτισμένα μυαλά σας, δρόμος αληθινός! Δρόμος ζωής και πολέμου! Αν τον θέλετε, πάρτε τον! Ειδεμή σαπίστε εκεί που είστε…»

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ , ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.
Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: