Οι Θέσεις μας

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Η Σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους αγώνες όσων εργάστηκαν, πολέμησαν και θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν ή σκοτώθηκαν αλλά και όσων έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Όλους όσους έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στο αιώνιο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Έτσι λοιπόν δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένας κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάσει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο και οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα και οι άνανδροι την καίνε. Εμείς τη βλέπουμε σαν την Μάνα που καρτερεί να μας δει να εκπληρώνουμε τα όνειρα όλων. Τα δικά της, τα δικά μας, του Γένους.

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ

Θεωρούμε πως παιδεία και βασική εκπαίδευση είναι χρέος πρωτίστως της οικογένειας και έπειτα του σχολείου. Κύριος σκοπός μας η αφύπνιση των Ελλήνων από τα δεινά που τους επιβάλλουν τα ξένα κέντρα. Αξίες μας είναι οι αρετές των προγόνων μας και δεν προσπαθούμε να επιβάλλουμε άλλον τρόπο ζωής αλλά να προστατέψουμε αυτόν που είχαμε, κάνοντάς τον καλύτερο μεταδίδοντάς τες.

ΠΑΤΡΙΔΑ - ΕΘΝΟΣ - ΚΡΑΤΟΣ

Η Ιερά Μητέρα Πατρίδα είναι η γη των προγόνων μας όπου χάρη στις αυτοθυσίες τόσων γενεών εξακολουθεί και υπάρχει η ίδια αλλά και εμείς σήμερα. Πατρίδα μας είναι όλοι αυτοί που μεγαλούργησαν δημιουργώντας τον πολιτισμό και μας το παρέδωσαν ώστε να τον τιμούμε στους Αιώνες και να πορευόμαστε. Είναι ο ομφάλιος λώρος που δένει κάθε Έλληνας όταν φεύγει στο εξωτερικό. Η βασικότερη προϋπόθεση για την συνοχή του Κράτους, ειδικότερα όταν αποτελεί συνέχεια ενός πολιτισμού όπως του δικού μας έχοντας χιλιάδες χρόνια ιστορία, είναι το Έθνος. Κάτω από μια στέγη που λέγεται Εθνικό Κράτος με την ίδια γλώσσα, τα ήθη και τα έθιμα, την θρησκεία και κυρίως το αίμα, το Έθνος είναι αυτό που δημιουργεί ευκολότερα διότι αντιλαμβάνεται καλύτερα τον εαυτό του. Λειτουργεί δηλαδή όπως μια οικογένεια. Η εκάστοτε κυβέρνηση η οποία εκλέγεται και ελέγχεται από τον λαό καλείτε νόμιμο Κράτος. Κύριο εργαλείο αυτού είναι το δημοψήφισμα σε θέματα που αφορούν την πορεία του και κρίνουν το μέλλον του. Κράτος και Έθνος, ενώ θα έπρεπε, δεν είναι άμεσα συνδεδεμένα στην εποχή μας.

ΣΤΡΑΤΟΣ

Θεωρούμε τον Στρατό ως το πλέον απαραίτητο μέσον δια την προστασία του Έθνους - Κράτους όπως επίσης και την διασφάλιση της υγείας και της ευημερίας των γηγενών κατοίκων, δηλαδή του Έθνους και του γένους των Ελλήνων πρωτίστως. Κάθε πολίτης - οπλίτης ως κομμάτι του έθνους όπου αυτός και μόνον είναι ικανός να υπερασπίζεται την γενιά του, τον πολιτισμό του και την οικογένειά του με ζήλο και αυταπάρνηση.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Θεωρούμε την Αστυνομία αναπόσπαστο κομμάτι του Εθνικού Κράτους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων Πολιτών. Και την εννοούμε με τον τρόπο που την ορίζει ο Πλάτων. Δηλαδή έχοντας τόση εξουσία όση χρειάζεται ώστε να μην γίνει βάρος. Να μην εκμεταλλεύεται τους πολίτες με αποτέλεσμα να υπερβαίνει τα δίκαια του πολίτη από υπερβολικό ζήλο ή από φθόνο. Για μας προέχει η πρόληψη και η ασφάλεια. Η καταστολή είναι και αυτή απαραίτητη όταν κριθεί αναγκαία.

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

Η δικαιολογία της Παγκοσμιοποίησης σε κάθε τι αντίθετο που είναι αληθινό αποκαλείται ρατσισμός. Το μεγαλείο του Έλληνος όμως δεν θα μπορούσε ποτέ να συγκριθεί με ένα Βουσμάνο ή έναν Νομάδα. Αντιθέτως θεωρούμε ρατσισμό το να προσπαθεί κάποιος να φέρει σε ένα επίπεδο ίδιο, τον Ελληνισμό και την προσφορά του, με έναν Ασιατικό ή οποιονδήποτε άλλον. Όχι για το χρώμα του αλλά για την προσφορά του στον ίδιο τον Άνθρωπο. Το να θεωρεί κάποιος τον εαυτό του ανώτερο λόγω χρώματος και μόνον είναι τουλάχιστον βλακώδες. Σε ότι αφορά την γενικότερη προσφορά του δικού μας πολιτισμού και την ανωτερότητά του σε σύγκριση με κάποιους άλλους δεν τίθεται θέμα συζήτησης.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Αναγνωρίζουμε την διαφορά μεταξύ πολιτισμού και κουλτούρας. Πολιτισμός, είναι ένας τρόπος ζωής όπως για παράδειγμα είναι ο δυτικός με τα χαρακτηριστικά του κτήρια, ή τρόπο ζωής και ό, τι άλλο συνεπάγεται η προέλευση της λέξεως "Πόλις". Δηλαδή την συγκροτημένη κοινότητα - κοινωνία με συγκεκριμένους νόμους, στρατό κλπ. Η κουλτούρα δεν διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά συνεχίζει την παράδοση των πατέρων από καταβολής των ανθρώπων σε κάθε φυλή όπως π.χ. αυτών της ζούγκλας του Αμαζονίου και της Αφρικής. Έτσι αυτή η κουλτούρα δεν μπορεί να ονομάζεται πολιτισμός και να συγκρίνεται με τον Ελληνικό Πολιτισμό και με ό, τι αυτός έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα.

ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Το Σύνταγμα των Ελλήνων προβλέπει την ανεξιθρησκεία. Η οποιαδήποτε θρησκεία προϋποθέτει προσωπική βούληση και είναι θέμα προσωπικό.  Η μόνη θρησκεία που θα πρέπει να απαγορευθεί διά ροπάλου είναι ο εβραιο-σιωνισμός διότι τον καθιστούμε ως άμεσα υπεύθυνο για την κατάσταση της οποίας βρισκόμαστε όλοι σήμερα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

Λέμε ΟΧΙ στην Παγκοσμιοποίηση διότι απαιτεί από τους Λαούς μια άνευ λόγου επιμιξία χωρίς την επιθυμία τους και παράλληλα χωρίς καν να ερωτηθούν. Θεωρούμε πως αυτό το σύστημα θέλει τους Λαούς υποτακτικούς. Τους θέτει δε αντίθετους σε κάτι που από την ίδια την φύση είναι απορριπτέο όπως είναι η Ισότητα την οποία προβάλλει απέναντι στον δήθεν ρατσισμό αποδίδοντάς τον σε όποιον της φέρνει αντίσταση. Η Παγκοσμιοποίηση είναι ο ρατσισμός και ο φασισμός ο οποίος και μας επιβάλλεται. Θεωρούμε πως δεν θα πετύχει διότι η Φύση όρισε όχι μόνον τις διαφορές των ειδών αλλά και του πνεύματος.

ΟΙΚΟΥΜΕΝΟΠΟΙΗΣΗ

Λέμε ΝΑΙ στην Οικουμενοποίηση εννοώντας πως επιθυμούμε την συμφιλίωση μεταξύ των Λαών και τον αλληλοσεβασμό σε κάθε κουλτούρα και στους θεσμούς αυτών. Θέλουμε έναν κόσμο ελεύθερο όπου ο Ινδός θα ζει στην Ινδία, ο Κινέζος στην Κίνα και ο Έλληνας στην Ελλάδα, προσπαθώντας να κάνουν την ζωή τους καλύτερη για αυτούς και τα παιδιά τους. Θέλουμε έναν κόσμο όπου θα μπορούμε να θαυμάζουμε τον πολιτισμό ή την κουλτούρα τους εκεί από όπου ξεκίνησε και όχι στην Αθήνα ή σε άλλες ελληνικές πόλεις.

ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Όπως οι Έλληνες του εξωτερικού έτσι και ο κάθε ξένος είναι ευπρόσδεκτος ζώντας εδώ νόμιμα. Σεβόμενος δε την χώρα που τον υποδέχεται και του προσφέρει εργασία και καλύτερη ζωή θα πρέπει να εναρμονιστεί και να συμβαδίζει με τους γηγενείς κατοίκους χωρίς να τους δημιουργεί προβλήματα. Θεωρούμε πως με το να έρχονται εδώ παράνομα κάνουν και την δική μας ζωή δύσκολη αλλά και την δική τους δυσκολότερη μιας και θα νοιώθουν, αφού πιθανόν και θα είναι ανεπιθύμητοι.

ΚΟΜΜΑΤΑ

Όσο για τα κόμματα, θεωρούμε πως αυτό είναι που χωρίζει σε κομμάτια τους ανθρώπους αντί να τους ενώνει. Είναι άλλος ένας τρόπος χαλιναγώγησης των μαζών. Φυσικά και κανείς από εμάς στο Σύλλογο δεν πιέζεται αλλά ούτε και ελέγχεται για το τι θα ρίξει στην κάλπη, καθώς αυτό είναι και τον νόημα της Δημοκρατίας. Κάθε ένας από εμάς έχει το δικαίωμα να ορίζει την ζωή του με το εκλέγειν και εκλέγεσθε.

ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΜΑΣ

Ο Ελληνισμός είναι το κίνητρό μας και οι αρετές των προγόνων μας αυτό που μας ταιριάζει. Το τρίπτυχο Εθελοντισμός - Αγαθοεργίες - Ενημέρωση είναι αυτό που μας εκφράζει. Πρότυπά μας είναι οι πρόγονοί μας από την αρχαιότητα έως σήμερα (Ήρωες, φιλόσοφοι, επιστήμονες κλπ.) και όχι οι σημερινοί κακώς υπερπροβλημένοι ηθοποιίσκοι, τραγουδιστές ή ποδοσφαιριστές και οι ανύπαρκτοι φανταστικοί τηλεοπτικοί ήρωες του Χόλυγουντ. Όπως έχει αποδείξει από το παρελθόν, έτσι και σήμερα ο Ελληνικός πολιτισμός είναι ο μόνος που δεν σταματά να διδάσκει παγκοσμίως.
Είναι ζωντανός, διότι ο τρόπος ζωής των προγόνων μας ήταν συνυφασμένος με την Φύση καθώς είχαν αντιληφτεί πως είναι μέρος αυτής και όχι ο επικυρίαρχός της. Με την ίδια αντίληψη προσπαθούμε και εμείς να πορευόμαστε. Σήμερα, ακόμη περισσότερο ο σύγχρονος Έλληνας, μιας και η τεχνολογία το επιτρέπει, είναι από τους ανθρώπους που διαθέτει τις περισσότερες ικανότητες σε αυτήν. Αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από τους αδελφούς μας στο εξωτερικό, όπου μας κάνουν υπερήφανους τόσο σε τεχνολογικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Αυτό μας δείχνει πως ο Έλληνας είναι ένα Ελεύθερο Πνεύμα και ως τέτοιο μόνον μπορεί να λειτουργήσει.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Εδώ και κάποια χρόνια το σκοτάδι άρχισε να σκεπάζει με την βία το φως και η τυφλή υπακοή αντικατέστησε την σκέψη. Ο καταναλωτισμός έγινε ανάγκη στο υποσυνείδητο και αντικατέστησε την βούληση. Ο τηλεοπτικός τρομο - φόβος οδήγησε τα πλήθη στην ανάγκη για επιβίωση και κατέστρεψε την δημιουργηκότητα της Ελευθερίας του πνεύματος. Κατάφερε να γίνει Καρκίνος με συνεχείς μεταστάσεις όπου τρώει τον πλανεμένο σιγά - σιγά, μεταφέροντας τις σάπιες επιβολές του ως ιδανικές και προοδευτικές ιδέες υιοθετώντας τες ως δικιές του. Πιστεύουμε λοιπόν πως το μέλλον του κόσμου είναι ο Ελληνισμός αφού αυτός εκφράζει την Ελεύθερη Σκέψη. Οι πρόγονοί μας προσέφεραν στο παρελθόν, έχοντας ίσως λιγότερες αλλά σίγουρα διαφορετικές δυνατότητες. Είναι λοιπόν καιρός να αποδείξουμε πως είμαστε γνήσιοι απόγονοί τους προσφέροντας και εμείς ίσως κάτι καινούργιο στην ανθρωπότητα. Δεν χάνουμε το θάρρος μας διότι είμαστε το φως του κόσμου που ποτέ δεν σβήνει, αλλά και που δεν θα σταματήσει ποτέ. όσο κι αν το καταπολεμάτε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.