Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ανθελληνικά συνθήματα στη Χιμάρα ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 9ης ΜΑΪΟΥ


Για τις 8 Μαΐου έχουν προσδιοριστεί οι δημοτικές εκλογές στην Αλβανία και ο εκεί ελληνισμός νιώθει την πίεση και τον σφιχτό εναγκαλισμό των δύο μεγάλων κομμάτων που κάνουν το παν για να επικρατήσουν, διαθέτοντας στο οπλοστάσιό τους άφθονο χρήμα, τους μηχανισμούς της εξουσίας και τα μέσα ενημέρωσης.

Στην περιοχή της Βορείου Ηπείρου η κατάσταση παραμένει τεταμένη και ήδη κατά μήκος του οδικού άξονα Άγιοι Σαράντα – Χιμάρα – Αυλώνα έκαναν την εμφάνισή τους υβριστικά συνθήματα κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων, αλλά και αλυτρωτικά με αναφορές στην «
Τσαμουριά» και την «Μεγάλη Αλβανία
».

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα, ο ελληνισμός προσπαθεί να δώσει την εκλογική του μάχη για να αναδείξει όπου σταθεί δυνατόν δημάρχους ελληνικής καταγωγής.
Η Κίνηση για την Αναγέννηση της
Βορείου Ηπείρου, με το ενημερωτικό της δελτίο εφιστά την προσοχή στην συντονισμένη προσπάθεια των Τιράνων που κάνει το παν για να εκλεγούν Αλβανοί τοπικοί άρχοντες ακόμη και σε περιοχές με καθαρά ελληνικής καταγωγής πληθυσμό.
Με όπλα την λάσπη, την συκοφαντία, τις ύβρεις, αλλά και ιδρύοντας κόμματα-μαριονέτες για να διασπάσουν το εκλογικό σώμα.

 Πηγή: hellenicRevenge.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: