Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

O TOYΡΚΟΦΩΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!!!

Τις τελευταίες δεκαετίες με την ανοχή των Αθηνοκεντρικών κυβερνήσεων, χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος διατηρείται στην Θράκη η ύποπτη κυκλοφορία Τουρκόφωνων εφημερίδων που eκδίδονται είτε στην Ξάνθη είτε στην Κομοτηνή. Και λέμε ύποπτη γιατί δεν είναι λίγες οι φορές, αντίθετα έχουν γίνει κανόνας που οι εν λόγω εφημερίδες έχουν tαυτιστεί με τις Ανθελληνικές Θέσεις και τις απόψεις της Άγκυρας kαι άλλες φορές με τις θέσεις των πεμπτοφαλαγγιτών όπως είναι oι Ψευτοmουφτήδες και οι πρόεδροι των Ψευτοσυλλόγων.
Για παράδειγμα οι εφημερίδες MILLET καθώς και η GUNDEM GAZETESI τα τελευταία τρία χρόνια είχανε ασκήσει κριτική ενάντιον της Ηρωικής Ελληνίδας δασκάλας Χαράς Νικοπούλου που ως επίσημη και διορισμένη εκπαιδευτικός από το Ελληνικό κράτος στο Μουσουλμανικό Χωριό Μ. Δέρειο βαλλόταν με κάθε τρόπο και μέσο, από τους εγκάθετους της Άγκυρας ώστε να μην μπορεί να διδάξει στα Μουσουλμανόπαιδα Ελληνικά και σε μια κίνηση γοήτρου και υπεροχής των Ψευτοϊμάμηδων και των άλλων πρακτορικών, πολέμησαν εναντίον της μέχρι που κατάφεραν να την μεταθέσουν στην Θεσσαλονίκη και να δείξουνότι είναι κράτος εν κράτη μέσα στην Ελληνικότατη Θράκη μας!
ΝΑ πούμε για όσους δεν το γνωρίζουν ότι η εκδότρια της Τουρκόφωνης εφημερίδας GUNDEM GAZETESI που άσκησε κριτική εναντίον του εκπαιδευτικού έργου της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου είναι η γνωστή στους Θρακιώτες Χουλιά Εμίν από την Κομοτηνήπου εδώ και χρόνια ταυτόχρονα εργάζεται και ως απεσταλμένη Ρεπόρτερ – δημοσιογράφος της Τουρκικής Κρατικής Τηλεόρασης Τ.R.T .Τακτικά παρουσιάζονται εκπομπές της στην Τουρκική Τηλεόραση με την ίδια θεματολογία
πάντα μα πάντα που είναι τα... πάθη και οι... διώξεις που περνούσαν και περνούν οι... Τούρκοι στην Ελλάδα και την γειτονική Βουλγαρία!
Πολλοί από τους αρθρογράφους σε αυτές τις Τουρκόφωνες εφημερίδες, ταυτόχρονα αρθρογραφούν και σε Ηλεκτρονικές Σελίδες Μεγάλων Τουρκικών ΜΜΕ και πάντα η θεματολογία τους περιορίζεται σε αυτήν του Ανταποκριτή από την Δυτική Θράκη, χωρίς να αναφέρεται η Ελληνική ταυτότητα της Θράκης και η Θεματολογία ταυτίζεται Μόνον με την Μουσουλμανική Μειονότητα.
Η αρθρογραφία των περισσοτέρων άρθρων εμπεριέχει μέσα της την νοσταλγία για μια
Σκλαβωμένη Θράκη από τους Οθωμανούς, όπως ήταν Πριν από την απελευθέρωση της από τον Ελληνικό Στρατό της Μεγάλης Ιδέας, και γνώμονας είναι οι Θέσεις, οι απόψεις,το όραμα και τα σχέδια του Μουσταφά Κεμάλ για την Ελληνική Θράκη! Ορισμένοι από αυτούς τους αρθρογράφους έχουν θέση υποψηφιότητα στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπως το πρόσφατο παράδειγμα του Καπζά που διεκδίκησε το Δημαρχιακό θώκο του Δήμου Μύκης Ξάνθης, στηριζόμενος από το φιλοτουρκικό κόμμα που ίδρυσε ο Α. Σαδικ!
Ένα άλλο αξιοπερίεργο είναι η αδιάκοπη πολύχρονη κυκλοφορία όλων αυτών των πολυέξοδων έντυπων, αν αναλογιστεί κανείς την χαμηλή πώληση τους και στις δαπάνες τους (ακριβό χαρτί, πλούσιο φωτογραφικό υλικό κ.α.
Πολλά τα ερωτήματα και οι σκέψεις από τους κατοίκους της Θράκης. Για όλα αυτά τα ερωτήματα και πολλά άλλα ακόμα,εμείς που ζούμε και γνωρίζουμε πάρα πολύ καλάτα τεκταινόμενα στον χώρο της Ακριτικής Θράκης μας, μας προβλημάτισε και μας κίνησε την περιέργεια ααι ένα ακόμα πρόσφατο περιστατικό που συνέβη εν μέσω της Μεγάλης Εβδομάδας έξω από το Τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή.

Μια σκούρα μπλε μεγάλη βαλίτσα εντοπίστηκε να βρίσκεται εγκαταλειμμένη στο πεζοδρόμιο πολυώροφης οικοδομής απέναντι στην οδό Λυκούργου 3 σε ακτίνα 70 μέτρων από την είσοδο του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, κινητοποίησε τις αστυνομικές αρχές που απέκλεισαν το χώρο κι έβαλαν φρουρά απαγορεύοντας την διέλευση πεζών.
Επί τόπου έφτασε ο διοικητής ασφαλείας, Λάμπρος Τσιάρας, αστυνομικοί της ομάδαςΔΙΑΣ, ενώ κλήθηκε στο επίμαχο σημείο ειδικός πυροτεχνουργός με τον εκπαιδευμένοσκύλο για εκρηκτικά. Η κινητοποίηση ήταν άμεση και η ετοιμότητα μεγάλη, ενώ όλες οι σχετικές κινήσεις έγιναν διακριτικά.
Ο πυροτεχνουργός έφτασε μέσα σε μισή ώρα με ένα λευκό λαμπραντόρ που μύρισε την βαλίτσα, αδιαφόρησε παντελώς και αμέσως έληξε ο «κόκκινος συναγερμός». Η ακίνδυνη όπως φάνηκε βαλίτσα ανοίχθηκε και είχε μόνο καλοσιδερωμένα πουκάμισα κι ρούχαάγνωστο ποιος αφηρημένος την ξέχασε στο πεζοδρόμιο. Τελικά, η «ύποπτη» βαλίτσα δεν είχε τίποτα ύποπτο.
Το ύποπτο όμως είναι ότι μαζί με τους υπαλλήλους του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής στο χώρο βρέθηκε μαζί τους λίγο πριν φτάσει η Ελληνική Αστυνομία στον τόπο του συμβάντος και ο Διευθυντής της Τουρκόφωνης Εφημερίδας BIRLIK, o γνωστός Ιλχάν Ταχσίν।Και όπως δείχνει η φωτογραφία βρίσκεται ανάμεσα στον διερμηνέα του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής και ένα άλλο άτομο που το γνωρίζε η Κρατική!Τα ερωτήματα που πλανώνται είναι πολλά...
http://elnews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3265%3Ao-toy-----&catid=50%3A2011-01-26-18-53-18&Itemid=72

Δεν υπάρχουν σχόλια: