Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Βιάζονται να μας…τουρκοποιήσουν

Από Λακεδαίμων Αππελαίος

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΖΑΒΕΛΑ:”Η ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ”!

«Το μοντέλο του κρατισμού χρεοκόπησε» επισήμανε η ευρωβουλευτής του Λαός Νίκη Τζαβέλα μιλώντας τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε, ενώ προειδοποίησε ότι ενδεχόμενη έξοδος από την ευρωζώνη θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα.


«Το μοντέλο του κρατισμού και του στραγγαλισμού της ιδιωτικής οικονομίας όπου είχαμε 2 εκατομμύρια Έλληνες που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα να τρέφουν τα άλλα 4 ή 5 εκατομμύρια που δουλεύουν στο κράτος, φαλίρισε, χρεοκόπησε, τελείωσε πρέπει να το καταλάβουμε» σημείωσε η ευρωβουλευτής.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι ζημιές του ΟΣΕ είναι τα έσοδα που θα εισπράξει ο νέος υπουργός Οικονομικών από την μείωση του αφορολόγητου, από τα αυθαίρετα, από τα τέλη κυκλοφορίας και από την εισφορά των ελεύθερων επαγγελματιών.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο στάσης πληρωμών και επιστροφής στη δραχμή η κ. Τζαβέλα προειδοποίησε ότι η επιστροφή στην δραχμή θα ήταν καταστροφική για την ελληνική οικονομία.

«Πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί που το λένε ότι θα καταρρεύσουν οι τράπεζες και όλα τα δάνεια που έχει ο καθένας μας θα είναι σε ευρώ, (…) δηλαδή δεν πρόκειται να απαλειφθούνε όλα τα οποία οφείλουμε, αντιθέτως, αυτοί οι οποίοι θα αγοράσουν τις ελληνικές τράπεζες τις καταστραμμένες θα μας πιούνε και το αίμα».

«Θα καταντήσουμε να έχουμε δύο εναλλακτικές: θα παραμείνουμε στην ΕΕ, ή θα κάποια στιγμή θα γίνουμε κομμάτι μιας νεοοθωμανικής αυτοκρατορίας που επαγγέλλεται ο κ. Ερντογαν; Γιατί με τα μυαλά που βλέπω ότι έχουν οι Έλληνες πολιτικοί εκεί μας πάνε» ανέφερε η ευρωβουλευτής.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΨΕΥΤΟ-ΔΙΛΗΜΜΑ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ…ΠΑΓΚΑΛΕΙΟ “ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ Ή ΤΑΝΚΣ”!

Η Τζαβέλα των Κόκκαλη,Λάτση,Μητσοτάκη και προσφάτως “πατριώτη” Καρατζαφέρη,
ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ:
‘Η παραμένουμε στην Ε.Ε. πληρώνοντας δυσβάσταχτα δάνεια στους τοκογλύφους ή γινόμαστε μέρος της νεο-οθωμανικής αυτοκρατορίας που ονειρεύονται οι Ερντογάν,Νταβούτογλου κλπ!


ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΩΝ ΤΟΥ Λαός!

Ξέχασε (;) η Τζαβέλα να μας πει ότι εκτός από το ψευτο-δίλημμά της,υπάρχει και τρίτος δρόμος:
Αυτός της ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
Αλλά προφανώς δεν…βολεύει τις “μπίζνες” με Ε.Ε και Τουρκία,έτσι;;;


Έτσι εξηγείται και όλο αυτό το κύμα τουρκοπροπαγάνδας,από την “Ιστορία” του ΣΚΑΙ που φιλοξενεί συνεχώς την Τζαβέλα,μέχρι ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΓΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1,στον οποίο εργάστηκε η εν λόγω “πατριώτισσα”!


Υ.Γ.Φυσικά συμφωνούμε με το γεγονός πως ο ιδιωτικός τομέας θρέφει τον δημόσιο:Καλό είναι όμως να αναφέρονται τα πραγματικά μεγέθη.5 εκατομμύρια Δ.Υ δεν υπάρχουν,άσχετα αν…αμοίβονται για τόσους!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: