Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

34 κλοπές αυτοκίνητων στα Χανιά πραγματοποίησαν 2 Αλγερινοί των «300 της Υπατίας»



Για άλλη μία φορά οι «300 της Υπατίας» φαίνεται να εκθέτουν τους φίλους και συναγωνιστές τους που τόση προσπάθεια κατέβαλαν για να αναδείξουν τα δίκαια κατά αυτούς δικαιώματα τους έναντι της ελληνικής πολιτείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» δύο Αλγερινοί οι οποίοι «φιλοξενήθηκαν» στο κτίριο Υπατία τον περασμένο Φεβρουάριο συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές των Χανίων για την πραγματοποίηση 34 κλοπών σε αυτοκίνητα.

Η «ευγνωμοσύνη» των δύο Αλγερινών για την γενναιοδωρία των Ελλήνων πολιτών και της ελληνικής πολιτείας ήταν τέτοια, ώστε οι δύο αλλοδαποί δεν δίσταζαν να χρησιμοποιήσουν κατά των ιδιοκτητών των αυτοκινήτων συσκευή taser η οποία προκαλεί ηλεκτροσόκ.

Με τον τρόπο αυτό οι δύο Αλγερινοί εξουδετέρωναν όποιον προσπαθούσε να αντιδράσει και να τους εμποδίσει να κλέψουν τα αυτοκίνητα. Κατά την προανάκριση οι δύο Αλγερινοί ομολόγησαν 34 κλοπές που είχαν κάνει από αυτοκίνητα, των οποίων έσπαζαν τα παρμπρίζ και άρπαζαν από μέσα ότι έβρισκαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακριβώς ένα μήνα νωρίτερα η Αστυνομία είχε συλλάβει τέσσερις αλλοδαπούς που επίσης είχαν φιλοξενηθεί στο κτίριο Υπατία στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος αφού στις αποσκευές τους είχαν βρεθεί κλεμμένα αντικείμενα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε αντίδραση από ομάδα ατόμων που έχουν σταθεί αλληλέγγυοι στους αλλοδαπούς, οπότε με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση των εν λόγω κύκλων στην νέα αυτή εξέλιξη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: