Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ο Ν.Έρογλου πάει γυρεύοντας για σφαλιάρες: Απειλεί με κρίση αν προχωρήσουν οι γεωτρήσεις

Ο Ντερβίς Έρογλου, συνομιλητής του κομμουνιστή προέδρου της Κύπρου, Δ.Χριστόφια, με γελοίες "απειλητικές" προειδοποιήσεις, προσπάθησε να πείσει την Κυπριακή Δημοκρατία να απέχει από το δικαίωμά της να κάνει γεωτρήσεις για φυσικό αέριο, με τη δικαιολογία πως "Ο υποθαλάσσιος πλούτος της Κύπρου δεν ανήκει μόνο στους Ελληνοκύπριους". Σωστά, ανήκει σε όλους τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά όχι σε αυτούς που δεν θέλουν να είναι πολίτες της...


Ο αλαζονικός Ν.Έρογλου, με το ύφος Ασιάτη κατακτητή, νομίζει ότι φοβίζει κάποιους όταν ισχυρίζεται ότι ''Η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν πρέπει να ξεκινήσει γεωτρήσεις την 1η Οκτωβρίου γιατί θα γίνει πονοκέφαλος για κάποιους".

Το σφόδρα πιθανό είναι να αποκτήσει ο ίδιος πονοκεφάλους, καθώς δεν έχει δοκιμάσει live ούτε την ελληνική Πολεμική Αεροπορία, ούτε το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.

Αν και δεν θα χρειαστεί να φτάσει η κατάσταση μέχρι εκεί: Αμερικανική εταιρεία θα κάνει τις γεωτρήσεις. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα για τους Ασιάτες...

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ, είχε ανακοινώσει την ακύρωση της συνάντησης της Παρασκευής μεταξύ Χριστόφια - Έρογλου, διευκρινίζοντας ότι το σχετικό αίτημα διατύπωσε η ελληνοκυπριακή πλευρά, καθώς ο Χριστόφιας πιέζεται από παντού για να παραιτηθεί και να αναλάβει νέα εθνική κυβέρνηση για να διαχειριστεί την κατάσταση και να βγάλει την Κύπρο από τα αδιέξοδα που την έχει οδηγήσει ο Χριστόφιας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: