Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Περί ¨ΠΡΩΙΝΗΣ¨ ανακατωσούρας ….

Με τον τίτλο ¨Προκαλούν αλλοδαποί στην Ν. Ηρακλείτσα¨ και με ψιλά γράμματα αν και στο πρωτοσέλιδο της, η φυλλάδα του επαγγελματία πονόψυχου και γνωστού πρασινογλύφτη Γενικόπουλου, φρόντισε να μας ενημερώσει για τα καλά του τόσο επιθυμητού πολυπολιτισμού. Τα γεγονότα έχουν ως εξής, οι λαθροέποικοι του πασόκ και των ακολούθων του, εκμεταλλευόμενοι τις ντουζιέρες των παραλιών της Νέας Ηρακλίτσας, έπαιρναν το μπάνιο τους σε καθημερινή βάση μπροστά στα μάτια των λουόμενων, ολόγυμνοι. Χωρίς ντροπή φυσικά και χωρίς να ρωτήσουν κανέναν. Άγνωστες για αυτούς και τους υποστηρικτές τους οι λέξεις που συνδέονται με τον πολιτισμό.
Έτσι λοιπόν παρόλο που οι επαγγελματίες πονόψυχοι συνήθως τους υποστηρίζουν, ο κ. Γενικόπουλος πήρε την τρομερή απόφαση να μας ενημερώσει με το γεγονός επικαλούμενος τις διαμαρτυρίες των κατοίκων. Φυσικά, δέν περιμένουμε να τους αποκαλέσει με την πραγματική τους ταυτότητα ως λαθροέποικους και λαθρέμπορους. Αυτή του όμως η κίνηση μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα. Το ένα είναι να έγινε αυτό που πάντοτε μας αποκαλούσε δηλαδή ρατσιστές ή φασίστες κλπ …. Το άλλο είναι να έβαλε μυαλό και να είδε επιτέλους την πραγματικότητα.
Το σίγουρο είναι πως κινδυνεύουμε πρώτα από όλα από την αδιαφορία των ανύπαρκτων αρχών και την ακυβερνησία. Μια ακυβερνησία που φέρνει ατιμωρησία και οδηγεί τους Έλληνες καθημερινά σε εξαθλίωση και σε αγανάκτηση καθώς νιώθουν στο πετσί τους της απαξίωση μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Ε λοιπόν όχι, δεν θα επιτρέψουμε να μας βγάλουν από το σπίτι μας και να μας αντικαταστήσουν με λαθραίους. Μάλλον ¨μπερδέψατε τα μπούτια σας κύριοι¨. Εδώ είναι Ελλάς και είναι το σπίτι μας, το σπίτι των Ελλήνων. Σεβασμός λοιπόν.

Εκ της Γραμματείας της ….
Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: