Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΕΡΙ ΑΦΙΞΕΩΣ ΜΠΑΜΠΑΤΖΑΝ

Πληροφορηθήκαμε φυσικά για την άφιξη του τούρκου υπουργού Αλί Μπαμπατζάν και πολλοί περίμεναν από εμάς πως θα αντιδρούσαμε με κάποιο τρόπο, αλλά ¨τζάμπα - τζαμπαντάν¨. Εννοείτε πως είμαστε αντίθετοι με κάθε επίσημη η ανεπίσημη ¨επίσκεψη¨ κάθε τούρκου αξιωματούχου, όταν επισκέπτεται την πόλη μας. Ιδιαίτερα δε, όταν αυτές οι ¨επισκέψεις¨ γίνονται ύποπτα και κάτω από τις μύτες των Ελλήνων χωρίς να ενημερωθούν. Έτσι λοιπόν θα έρχεστε και θα φεύγετε ως κλέφτες.

Δηλώνουμε ευθέως την απέχθεια μας προς τους τουρκολάγνους επίσημους και μη, άρχοντες και επιχειρηματίες της πόλης, οι οποίοι κάτω από τον μανδύα της επιχειρηματικότητας ξεπουλούν με ευκολία την ιστορία και τα εδάφη μας προς δικόν τους όφελος. Πατρίδα τους έχουν μόνον το χρήμα και δέν υπολογίζουν τους αγώνες των προγόνων και των παππούδων μας, ούτε και σέβονται το αίμα που αυτοί έχυσαν.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Εμείς υπενθυμίζουμε πως ο εχθρός κρεμάει πρώτα τους προδότες του αντιπάλου του. Αυτό θα πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι τουρκολάγνοι. Όσο για εμάς, θα αντιδράμε όταν θέλουμε όπου και όπως θέλουμε εμείς.

Μη λογαριάζετε λοιπόν χωρίς τους πολίτες αυτής της πόλης.



Εκ της γραμματείας της…
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: