Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΟΥΣ... ΟΥΡΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Με πρωτοβουλία από... τον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο, την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβαλας και τον Τομέα Βορείου Ελλάδος των Ανένταχτων Πατριωτών και με καταδρομικά χαρακτηριστικά, 100 και πλέον Ελληνόψυχοι και Πατριώτες σφράγισαν τα προσωρινά σύνορα μας με τα Σκόπια, στους Ευζώνους και δημιούργησαν ουρές χιλιομέτρων και εντάσεις με διερχόμενους τούρκους και γυφτοσκοπιανούς που... προκαλούσαν με θράσσος. Οι συναγωνιστές μας δεν απάντησαν στις προκλήσεις και επέμειναν στον σκοπό τους που ήταν ο αποκλεισμός.

Αντίθετη όμως ήταν η στάση των Ελλήνων εγκλωβισμένων οδηγών που χειροκροτούσαν και συμμετείχαν πολλοί από αυτούς στις ενέργειες των Ελληνόψυχων και των Πατριωτών, ψέλνοντας μαζί τους τον "Εθνικό ύμνο" και το Μακεδονία ξακουστή".

Πρίν λίγα λεπτά, μετέβη στο σημείο ο Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς, που ζήτησε σε ήρεμους και συγκαταβατικούς τόνους από τους επικεφαλής των διαμαρτυρομένων να άρουν τον αποκλεισμό της συνοριακής πύλης. Μετά από τουλάχιστον μιά ώρα αποκλεισμού, οι Ελληνόψυχοι και οι Πατριώτες που με ελληνικές σημαίες στα χέρια -και μόνο- και διανέμοντας έντυπο υλικό, είχαν αναστατώσει το σημείο, κλεισει τα σύνορα και επιτύχει τον σκοπό τους, αποχωρούν αυτή την ώρα (13:35) από το τελωνείο των Ευζώνων.

Περισσότερα για την ενέργεια που έπιασε στον ύπνο το σύστημα και ενόχλησε αρκετούς -ενώ έχει γίνει και πρώτο θέμα στα ΜΜΕ των γυφτοσκοπιανών- σε επόμενη ανάρτηση μας, καθώς και οπτικό υλικό από την περιοχή...


Από την Εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: