Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Περι Συλλογής Σχολικών ειδών.

Ευχαριστηρια επιστολή για τη δράση με τα σχολικά είδη

Εκ μέρους της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας ξεκινώντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη μας για την εξαιρετική προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να ολοκληρωθεί η προσπάθεια συλλογής σχολικών ειδών . Κάτι τέτοιο όπως γνωρίζετε γίνεται για πρώτη φορά στη πόλη μας και οφείλουμε να ομολογήσουμε την πρωτοφανή επιτυχία της.
Θα πρέπει να αναφέρουμε την μεγάλη συμμετοχή του απλού κόσμου που για ακόμη μια φορά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Η προσέλευση του και οι προσφορές του ήταν τόσο συγκινητικές όσο και χρήσιμες.
Πρωτίστως θα αναφερθούμε στις εξαιρετικά τεράστιες προσφορές ορισμένων καταστημάτων της πόλης μας όπως για παράδειγμα: το οινοποτείο - καφετέρια Bar Fly, την εταιρία γυναικείων ενδυμάτων Pink Woman και το βιβλιοπωλείο του Κυρίου Ζαπώνη.
Σχολικά είδη προσέφεραν ακόμη τα βιβλιοπωλεία-χαρτοπωλεία Κύβος, Κιβωτός, Δομή , Οργανωτική και η εταιρία ετικετοποιήσης Λάλλας αλλά και κάποια καταστήματα που δυστυχώς έχουν κλείσει.
Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε τους καθηγητές που προσέφεραν εαυτούς προς εθελοντική εργασία.
Πιο αναλυτικά συλλέχθησαν αρκετά είδη από Ξυλομπογιές, Μαρκαδόρους, Σβήστρες , Ξύστρες , Στυλό, Μολύβια, Μπλοκ Ζωγραφικής, Χάρακες, Κασετίνες κ.λ.π όπως επίσης και ένας τεράστιος αριθμός τετραδίων και σχολικών σακιδίων και τσαντών. Οποιοσδήποτε επιθυμεί δύναται να του δοθεί αναλυτικότερη λίστα με τα συλλεχθέντα είδη καταμετρημένα ένα προς ένα.
Συνολικά τα σχολικά είδη μοιράστηκαν σε 25 οικογένειες, για της οποίες υπάρχει αναλυτική λίστα με διευθύνσεις και ονόματα η οποία δεν δύναται να δοθεί στη δημοσιότητα για λόγους ευθιξίας. Δίνατε να δοθεί σε όποιον ερευνητή - δημοσιογράφο επιθυμεί για του λόγου το αληθές και την εντιμότητα του συλλόγου και των μελλών του.

Εκ της Γραμματείας Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: