Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΔΙΚ Ο ΛΕΒΕΝΤ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΥΣΔΕΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΑ ΒΑΜΒΑΚΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!Ότι έχουν βάλει στο μάτι όλη την βιομηχανία και την γεωργία στην Θράκη το έχουμε καταλάβει και το είδαμε -και σας το δείξαμε- με την υπόθεση της ΣΕΚΑΠ, εκεί που ο "Στόχος" πρόλαβε καταστάσεις κι ενέργειες με τις αποκαλύψεις του και μιλά κανείς δεν έβγαλε. Ούτε από αυτούς που ονομαστικά καταγγέλαμε για τις παρασκηνιακές ενέργειες τους. Στα πλαίσια αυτά σας ζητάμε να αναγνώσετε και την παρακάτω είδηση από την "Μπιρλίκ", το δημοσιογραφικό όργανο του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής:

Εφ. Μπιρλίκ 28-9-2011

Ο ΛΕΒΕΝΤ ΣΑΔΙΚ ΑΧΜΕΤ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ο Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ, γιός του αείμνηστου ηγέτη των Τούρκων της Δυτικής Θράκης Σαδίκ Αχμέτ, εμπορεύεται στις αγορές του κόσμου το βαμβάκι που παράγεται στην Ελλάδα.

Τις περασμένες μέρες μαζί με τον Γενικό διευθυντή της Ryota Karube Toyoshime και αρμόδιους από το γραφείο Παρισιού επισκέφτηκαν περιοχές που παράγεται βαμβάκι στην Δυτική Θράκη και γενικά στην Ελλάδα.


Ο Ελληνικός τύπος όμως το θεώρησε ανάξιο σημασίας για τους αναγνώστες του. Διότι τους συγκεκριμένους υπεύθυνους τους έφερε στην Δυτική Θράκη και γενικότερα στην Ελλάδα για να έχουν συναντήσεις ο Λεβέντ Σαδίκ. Ο Λεβέντ Σαδίκ επί 3 χρόνια εκπροσωπεί σε όλα τα Βαλκάνια την εταιρία Toyoshimayı στις αγορές και πωλήσεις βαμβακιού.

Η εταιρία αυτή είναι ένας διεθνής όμιλος που ιδρύθηκε το 1844 στην πόλη Ναγκόγια της Ιαπωνίας, είναι γνωστή για την αξιοπιστία της στην παγκόσμια αγορά βαμβακιού και κλωστοϋφαντουργίας, και έχει ετήσιο τζίρο 2 δις $.

Ετησίως εμπορεύεται 250.000 τόνους βαμβάκι και συνεχώς αναπτύσσεται σε νέες αγορές.

Ο Λεβέντ Σαδίκ επί 3 χρόνια εκπροσωπεί σε όλα τα Βαλκάνια την εταιρία Toyoshimayı στις αγορές και πωλήσεις βαμβακιού.

Αφού για τρία χρόνια έκανε δοκιμές παίρνοντας μικρές ποσότητες, φέτος κατά τη χρονιά 2011/2012 θα αγοράσει μεγαλύτερες ποσότητες τις οποίες σχεδιάζει να εξάγει στην Τουρκία και σε άλλες χώρες του κόσμου.

Πηγή: TourkikaNea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: