Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ώρα για να βγάλουμε συμπεράσματα!!!

Αυτό που λέγανε από παλιά, ότι δηλαδή «το ψέμα έχει κοντά πόδια» επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά. Όσοι «κοιμήθηκαν» τα τελευταία χρόνια με τα ψέματα της Τουρκίας, για ειρηνική γειτονία, για φιλία και σεβασμό ή πίστεψαν τις μεγαλοστομίες του Αχμέτ Νταβούτογλου «πρέσβη» της πολιτικής των «μηδενικών προβλημάτων» με τους γείτονες, καιρός είναι να «ξυπνήσουν» και μάλιστα απότομα. Η νέο – οθωμανική κυβέρνηση, μέσα σε λίγες μέρες έβγαλε την προβιά του αρνιού που ήταν σκεπασμένη και φάνηκε ξανά το πρόσωπο του λύκου. Με νταηλίκια πάει να δημιουργήσει ανάφλεξη σε ολόκληρη της Ανατολική Μεσόγειο, ξεκαθαρίζοντας έτσι ότι δεν έχει κανένα άλλο στόχο πέρα του να ξαναγυρίσει εκεί απ΄ όπου την έδιωξαν με τους απελευθερωτικούς τους αγώνες οι λαοί.


Συστηματικά και μεθοδικά έχτιζε το προφίλ της ήρεμης περιφερειακής δύναμης και κάτι χαϊβάνια στη χώρα μας πίστεψαν ότι η Τουρκία έγινε Ελβετία!!! Άνοιξαν τις πόρτες και τους καλοδέχθηκαν. Εμείς το λέγανε και το λέμε, φιλία και ειρήνη για να γίνει, πρέπει να προηγηθεί η αναγνώριση των εγκλημάτων. Επάνω στην λήθη και το ψέμα δεν χτίζονται σχέσεις καλής γειτονίας, μόνο στην αλήθεια. Δυστυχώς όσοι ήταν καχύποπτοι δικαιώθηκαν πολύ γρήγορα και χωρίς κόπο. Ευχόμαστε να μην δούμε και τα χειρότερα.

Α, και κάτι τελευταίο τα πολλά πήγαινε και έλα των Τούρκων αξιωματούχων και πρακτόρων δεν είναι για καλό και αυτό θα φανεί σύντομα!!! Γι΄ αυτό κάποιοι που θέλουν να το παίξουν δραγουμάνοι του νέο-οθωμανισμού να προσέχουν, αρκετά έχουν εκτεθεί!!!

Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: