Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Στέλνουμε φρεγάτα στ΄ ανοιχτά της Κύπρου... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κύπρου θα πλέει σε λίγα 24ωρα η φρεγάτα ΥΔΡΑ,συμμετέχοντας στην νατοϊκή επιχείρηση ACTIVE ENDEAVOUR. Η περιοχή που θα πλέει η Ελληνική φρεγάτα,αλλά με νατοϊκό καπέλο είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει άλλο ένα “αγκάθι” για την τουρκική ναυτική υπερκινητικότητα στη περιοχή.

Σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Δημήτριο Ελευσινιώτη, επισκέφθηκε το Αρχηγείο Στόλου όπου και ενημερώθηκε από το Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Παναγιώτη Ευσταθίου.


Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Φρεγάτα «ΥΔΡΑ», η οποία πρόκειται να αποπλεύσει στις 6 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της ανάληψης καθηκόντων στην επιχείρηση του ΝΑΤΟ «ACTIVE ENDEAVOUR» στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.Η φρεγάτα είχε συμμετάσχει πρόσφατα και σε κοινά γυμνάσια με τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ.


Με την ευκαιρία της επίσκεψης του ο Α/ΓΕΕΘΑ συνεχάρη το πλήρωμα για το υψηλό του επιχειρησιακό επίπεδο, όπως αυτό έχει αναδειχτεί από προγενέστερες συμμετοχές του σε επιχειρήσεις στη Σομαλία και στη Λιβύη. Επίσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο διαθεσιμότητας των πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού.

onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: