Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΜΗΤΕΡΑ-ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΥΚΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Η... ΤΟΥΡΚΙΑ!

Συλληπητήριο μύνημα για τον καταστροφικό σεισμό που χτύπησε την Τουρκία, έστειλε ο περιβόητος δήμαρχος Μύκης στην Ξάνθη. Πριν λοιπόν οι... ανθρωπιστές μας κατηγορήσουν για... απανθρωπιά και... αναλγησία, διαβάστε τι γράφει ο λεγάμενος στο μήνυμά του:
"Με μεγάλη μας λύπη μαθαίνουμε πως λόγω του μεγέθους 7,2 ρίχτερ σεισμού που συνέβη στο νομό Βαν της μητέρας- πατρίδας μας της Τουρκικής Δημοκρατίας εκατοντάδες άτομα έχασαν τη ζωή τους, χιλιάδες τραυματίστηκαν και πολλά αδέρφια μας έχασαν τα σπίτια τους. Με λύπη και ανησυχία παρακολουθούμε τις εξελίξεις σχετικά με την αύξηση του αριθμού αυτών που έχασαν τη ζωή τους καθώς και τον αγώνα επιβίωσης που υπό δύσκολες συνθήκες δίνουν τα αδέρφια μας. Ως Τούρκοι της Δυτικής Θράκης ευχόμαστε να έχουν έλεος απο τον Αλλάχ αυτοί που έχασαν τη ζωή τους, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και συλληπητήρια και υπομονή στο Τουρκικό Έθνος.
Δήμαρχος Μύκης"
Το παραπάνω προκλητικό και άκρως ανθελληνικό μήνυμα ενός Δημάρχου της Ελλάδας, δημοσίευσε η σελίδα tourkikanea.gr και αποδεικνύει περίτρανα αυτά που γράφει χρόνια ολόκληρα ο "Στόχος" για τα φίδια του προξενείου που δρουν αντεθνικά στην ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: