Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Δείτε βρε συνέλληνες πως κατάντησαν τους Ελληνες κατοδρομείς...

TΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ


Το ξέσπασμα ενός λοκατζή από το Φαρμακονήσι

Μία συγκλονιστική μαρτυρία από Έλληνα καταδρομέα που περιπολεί στο Αιγαίο και ιδιαίτερα στο Φαρμακονήσι και τα Ίμια έφθασε στα χέρια μου με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Οι αποκαλύψεις που γίνονται είναι φοβερές, καθώς οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών έχουν δώσει εντολή...
στους Έλληνες καταδρομείς να κρύβουν την εμφάνιση τουρκικών υποβρυχίωνόταν αυτά εισβάλλουν στο Ελληνικό Αιγαίο και συχνά, όπως καταγγέλλει ο Έλληνας λοκατζής, γίνονται Φιλιπινέζες για τους Τούρκους δουλεμπόρους.

Μεταφέρω επακριβώς τη μαρτυρία του Έλληνα καταδρομέα, του οποίου φυσικά έχω όλα τα στοιχεία, αλλά λόγω των σοβαρών αποκαλύψεων που κάνει και αφορούν την αδράνεια και τη δειλία των ελληνικών κυβερνήσεων να αντιμετωπίσουν τις τουρκικές προκλήσεις, δεν θα αποκαλύψω τα στοιχεία του.

Ο Έλληνας καταδρομέας αποκαλύπτει:

"Στα γεγονότα Ιμίων, για τον στρατό η κρίση δεν τελείωσε στο Αιγαίο. Τα γεγονότα στα Ίμια ήταν το τέλος της κρίσης στις γκρίζες ζώνες μόνο για τα ΜΜΕ και όχι για μας.

Τώρα μπορώ να σας πω ότι τουλάχιστον τρεις φορές πιάσαμε Τούρκους με πολιτικά κοντά στο Φαρμακονήσι και τα Ίμια, πάνω σε φουσκωτά, με σημαίες της Τουρκίας στα χέρια τους, που πηγαίνανε να τις βάλουν στις ελληνικές βραχονησίδες και τιμωρία τους ήταν να παίρνουν τις δικές μας κονσέρβες και να τους ταΐζουμε μήπως μείνουν νηστικοί.

Κι εμείς να φτάνουμε σε σημείο να έχουμε να φάμε δύο και τρεις μέρες ξηρά τροφή.

Πολλές φορές έχουν εμφανιστεί μπροστά μας στα δέκα μέτρα υποβρύχια της Τουρκίας μέσα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Μεταφέρανε μέσω ασυρμάτων το γεγονός στο Αρχηγείο και παίρναμε την εντολή από ανώτερους αξιωματικούς: "μην τους ενοχλείτε, δεν πειράζει, κάποια στιγμή θα φύγουν".

Πιάναμε στο Φαρμακονήσι Τούρκους που έφερναν λαθρομετανάστες και ερχόταν ελικόπτερο Σινούκ και έφερνε κούκλες για τα παιδιά των δουλεμπόρων και των λαθρομεταναστών κι εμείς έπρεπε να παίξουμε τις κούκλες αφήνοντας τα όπλα.

Είναι απίστευτα αυτά αλλά συμβαίνουν και υπάρχουν και φωτογραφίες.

Στη σκληρή μας εκπαίδευση μας βάζουνε να φωνάζουμε "Τούρκος καλός, μόνο νεκρός" και να τραγουδάμε σε συνθήκες που δεν μπορείτε να φανταστείτε, που έχουν το νόημα πως θα πάρουμε τα κεφάλια των Τούρκων. Κι ένα μεσημέρι που ένας κομάντο ειρωνευόταν το "Τούρκος καλός, μόνο νεκρός" τον άκουσε ένας αξιωματικός κι "έφαγε" 20 μέρες φυλακή γιατί είχε λέει συμφωνηθεί να μη βρίζουν οι Έλληνες τους Τούρκους στρατιωτικούς.

Ζούσαμε και ζούμε σε μια παράνοια.

Συχνά αγοράζουμε με δικά μας χρήματα φούμο για την παραλλαγή και εξαρτήματα για τις στολές μας γιατί δεν έχουν στις αποθήκες να μας δώσουν ότι χρειαζόμαστε".

Σοβαρές είναι και οι καταγγελίες που μου έγιναν από στρατιώτη πεζικού της 96 Γ ΕΣΣΟ που υπηρετούσε τη νύχτα των Ιμίων στο 503 Τάγμα Πεζικού στη Νέα Βύσσα του Έβρου και μου καταγγέλλει τα εξής απίστευτα:

"Εκείνη τη νύχτα των Ιμίων, η κατάσταση του στρατεύματος ήταν απλά τραγική.

Φανταστείτε ότι η ειδικότητά μου ήταν οδηγός αυτοκινήτου και διατάχθηκα λόγω έλλειψης προσωπικού να χειριστώ όπλο τύπου MILAN αντιαρματικό χωρίς να έχω εκπαιδευτεί. Δεν είχαμε ασυρμάτους στα άρματα μεταφοράς προσωπικού με αποτέλεσμα να μη υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ μας".

Οι αποκαλύψεις είναι σοβαρές και σημαντικές για την κατάσταση στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. Η οικονομική κρίση, οι περικοπές για τις αμυντικές δυνάμεις αλλά και η δειλία της πολιτικής ηγεσίας να αντιμετωπίσει τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο δημιουργούν μεγάλους εθνικούς κινδύνους.


www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: