Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ο σκοπός επετεύχθη

Αυτοί είναι, δεν τους μάθατε τόσα χρόνια? Οι ίδιοι που ενστερνίζονται πως είναι με τον εργαζόμενο του καίνε το κατάστημα και ενίοτε καίνε και τον ίδιο αν τον βρουν μέσα, αφού πρώτα τον ληστέψουν. Η ίδια απορία λοιπόν τριγυρνά στο μυαλό μας τόσα χρόνια,¨ γιατί δεν τους πιάνουν άραγε?¨
Ο σκοπός επετεύχθη και το σύστημα λειτούργησε και πάλι άψογα. Η Αθήνα μας κάηκε και το μνημόνιο ψηφίστηκε. Οι γνωστοί αναρχικοί μπαχαλάκιδες έκαναν και πάλι την δουλειά τους. Πήραν την εντολή ¨είς έδαφος φέρειν¨ και την αξιοποίησαν καταλλήλως.

Ας μην ξεχνάμε ποτέ ότι πολλοί από αυτούς είναι γόνοι πλούσιων οικογενειών και πολιτικών αριστερών εθνομηδενιστών και διεθνιστικών πεποιθήσεων. Έχοντας μαζί τους πάντοτε και την συμβολή πολλών λαθρομεταναστών και πρακτορίσκων όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν. Με το πρόσχημα λοιπόν της αντίδρασης κατά των νέων μέτρων λιτότητας, διέλυσαν τους ειρηνικά διαμαρτυρόμενους διαδηλωτές που ήταν κομουνιστές αλλά και ανένταχτοι πολίτες και λεηλάτησαν στην κυριολεξία το κέντρο του Αθηναμπάντ.

Δυστυχώς όμως, οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντιληφθούν την στασιμότητα των δογμάτων και για αυτό αποτυγχάνουν να συμβαδίζουν μαζί με τους άλλους. Δείτε τις ομάδες που έχουν οπαδούς αντί για φιλάθλους, τα κόμματα που έχουν κομματόσκυλα αντί για ψηφοφόρους και όσες θρησκείες έχουν φανατικούς αντί για σκεπτόμενους. Δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την πραγματικότητα που βλέπουν και βιώνουν αλλά προσπαθούν μέσα από τις αντιλήψεις τους να επιβάλουν τα πρέπει τους. Που μας έχουν οδηγήσει όλα αυτά?

Έχουμε μια τυφλή υπακοή και πίστη σε πρόσωπα και κόμματα χωρίς νόημα, θεωρώντας πως αυτή την φορά λένε την αλήθεια. Μα βρέ κουτορνίθια, πότε σας είπαν οι πολιτικοί την αλήθεια? Γιατί να σας την πούν τώρα? Πάντοτε δεν έλεγαν πως αυτή την φορά το κάνουν για την Πατρίδα και τέρμα τα ψέματα και πως τώρα θα πρέπει να πούμε την αλήθεια στο λαό και μπλά μπλά μπλά. Μα δεν βλέπετε πως τώρα ειδικά μιλούν εκ του ασφαλούς μιας και γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να επανεκλεγούν? Επαφίενται φυσικά και στο αλτσχάιμερ των Ελλήνων που ξεχνούν πολύ εύκολα τα σκάνδαλα και τις βρωμιές τους.

Απουσία όλων αυτών είναι μια κοινή ιδεολογία που να είναι βασισμένη στις κοινές αξίες που μας χαρακτηρίζουν ως Έλληνες όπως είναι η οικογένεια και η αγάπη για την Πατρίδα και το Έθνος.

Ποιό είναι το συμπέρασμα λοιπόν? Είμαστε τις γνώμης πως μόνον ένας τρόπος μένει να απαλλαγούμε από όλα αυτά. Να αναλάβει ο στρατός την εξουσία καταργώντας τα κοινοβουλευτικά κόμματα, καθαρίζοντας την Ελλάδα από τους κλέφτες και τους πολιτικάντηδες, τους αναρχικούς και τους λαθρομετανάστες και να την παραδώσει σε αξιόλογους ανθρώπους όπως επιστήμονες και ειδικούς επαγγελματίες αντικαθιστώντας τους διεφθαρμένους πολιτικούς στις κατάλληλες θέσεις. Εννοώντας έτσι, πως το υπουργείο της Αστυνόμευσης πρέπει να το αναλάβει ένας πρώην μαχητής και ενεργός στη δράση αστυνομικός, το Ναυτιλίας ένας επιχειρηματίας ¨καπετάνιος¨, το υποδομών ένας ¨οικοδόμος¨ και ούτω καθεξής.

Αν εσείς γνωρίζετε κάποια άλλη λύση που να είναι άμεση και λειτουργική, ας μας την πει να την μάθουμε και εμείς. Αρκετά πια με τις μπούρδες περί δήθεν Δημοκρατίας, οπού αυτή σημαίνει πλήρης αναρχία και ανομία και εκμετάλλευση των ελευθεριών του ανθρώπου. Ελευθεριών ¨παραξηλωμένων¨ και παρατραβηγμένων, οπού η δική σου Ελευθερία ξεκινά εκεί που τελειώνει η δική μου. Τέρμα πια οι αόριστες κουβεντολογίες. Θέλουμε προτάσεις και λύσεις άμεσες τώρα, σήμερα, χθές.

Από Ίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: