Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Ένα μεγάλο, πατριωτικό ΟΧΙ τώρα

Ποιος είναι ο Σόιμπλε, ποιοι είναι οι Ολλανδοί, φώναζε χθες αγανακτισμένος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ.Παπούλιας μετά από αυτή την κτηνώδη συμπεριφορά Γερμανών, Ολλανδών, Φιλανδών απέναντι στη χώρα μας που την εξευτελίζουν καθημερινά, την ποδοπατάνε, τη μαγαρίζουν με την περιφρονητική στάση τους απέναντι στο λαό μας και την ιστορία μας.

Ο Σόιμπλε θα ήταν ίσως ο άξιος συνεχιστής των γκαουλάιτερ στα στρατόπεδα θανάτου του Άουσβιτς και της Τρεμπλίνκα. Στη δική μας περίπτωση απλά δεν χρησιμοποιεί δηλητηριώδη αέρια σε θαλάμους για να σκοτώσει τα αθώα θύματα, αλλά μέτρα και αποφάσεις ενός οικονομικού πογκρόμ που οδηγούν στην εξόντωση το λαό μας.

Δεν θα μας αφήσουν να σηκώσουμε κεφάλι και αναρωτιέμαι μήπως είναι η ώρα ενός δικού μας πατριωτικού ελληνικού ΟΧΙ στο Eurogroup της Δευτέρας.

«Έχω ένα όνειρο» όπως έλεγε πριν από χρόνια ο μεγάλος οραματιστής της ελευθερίας και της δημοκρατίας, Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στην Αμερική – λίγο πριν τον σκοτώσει το αμερικανικό παρακράτος.

Και το δικό μου όνειρο είναι το σαββατοκύριακο να σηκώσουμε όλοι στα σπίτια μας μια ελληνική σημαία και με κάθε τρόπο, ειρηνικό κι όχι καίγοντας μαγαζιά και τράπεζες να πούμε ένα μεγάλο εθνικό ΟΧΙ στους ληστές της ζωής μας δίνοντας έτσι το πράσινο φως στον Βενιζέλο να πάει Δευτέρα στο Eurogrοup και να τους πει ένα ωραιότατο άι σιχτίρ

Και να τους πάρουμε μετά μαζί μας στην κόλαση

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: