Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.


ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ




Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα του υπουργείου προστασίας του (λαθρομετανάστη),συγγνώμη του πολίτη ήθελα να πω, σχετικά με τους χώρους φιλοξενίας και συγκέντρωσης λαθρομεταναστών σε στρατόπεδα του νόμου μας, και ειδικότερα στο στρατόπεδο ΝΑΤΣΙΟΥ της Ελευθερούπολης όπως αναφερθεί, η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, έχοντας χρέος να ενημερώσει τους πολίτες του νόμου μας, για τις επιπτώσεις και παρενέργειες που μπορεί να έχει μια τέτοια κίνηση από πλευρας πολιτείας, ως χώρος συγκέντρωσης λαθρομεταναστών αναφέρει τα εξής…

Ο τόπος μας είναι η γη της επαγγελίας. Αντί να κοιτάξουμε να τον αξιοποιήσουμε στον μέγιστο βαθμό ανάπτυξης τουρισμού ,κοιτάμε όλο και περισσότερο να τον εκμηδενίσουμε ,με αποτέλεσμα να έχουμε μεγάλο αριθμό ανέργων. Σαν να μην έφτανε αυτό, η πολιτεία αποφάσισε για εμάς ,χωρίς εμάς να να φέρει λαθρομετανάστες σε στρατόπεδα (φιλοξενίας)όπως θέλει αυτή να τα λέει. αλλά τι να πει κανείς. Πολύ (μεγάλος τόπος)στα χέρια πολύ (μικρών ανθρώπων)

Αυτούς τους λαθρομετανάστες κύριοι που θέλετε να σκορπίσετε σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ ,γνωρίζετε από πού κρατάει η σκούφια τους?
Να είναι σαν τον μουσουλμάνο εξτρεμιστή της Τουλουζης που σκότωσε 7 μικρά παιδάκια? Να είναι σαν τους μουσουλμάνους που σκοτώσανε πέρυσι τον Έλληνα οικογενειάρχη που πήγε να γεννήσει η γυναίκα του για μια κάμερα? Να είναι σύνεργοι της αλ καιντα? Να είναι μουσουλμάνοι ορκισμένοι τζιχαντ? Να είναι πράκτορες ξένων χωρών? Κανείς δεν ξέρει. Όλα αυτά τα χρόνια είδαμε τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών που έχουνε διαπράξει. Εμείς θα μείνουμε απαθείς σε αυτήν την πρόκληση? Δεν πρέπει να αντιδράσουμε? Ξαφνικά η πολιτεία μέσα σε είκοσι μέρες θέλει να λύσει πρόβλημα είκοσι ετών. Ξαφνικά μας είπανε ότι ανακάλυψαν την Αμερική.

Με την έλευση αυτών των ατόμων στην πατρίδα μας, τα τελευταία χρόνια, είδαμε να εμφανίζονται ξανά, αρρώστιες που είχαμε να δούμε εδώ και 100 χρόνια χολέρα-πανούκλα-φυματίωση-ηπατίτιδα και έιτζ σε έξαρση, άρα με τον ερχομό των λαθρομεταναστών στην περιοχή κινδυνεύουμε άμεσα και εμείς και τα παιδιά μας.

Και ενώ τα λαμόγια οι πολιτικάντηδες δεν έχουνε σταματήσει την αιμορραγία των λαθρομεταναστών από τα σύνορα του Έβρου, κουβαλάνε στις περιφέρειες με προεκλογικά τερτίπια λαθροεισβολείς δεξιά και αριστερά. Αυτά κύριοι είναι τεχνάσματα πολιτικά. Με ημίμετρα δεν θα λυθεί η αιμορραγία της λαθρομετανάστευσης.
Επί πολλά χρόνια δεν φροντίσανε τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για την μεταναστευτική πολιτική της χώρας, διότι δεν τους άφηνε το φαγοπότι να το λύσουνε, και σήμερα σκάει σαν ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. Καραβάνια αλλόθρησκων περνάνε κάθε μήνα τα σύνορα μας. Κανείς όμως δεν μιλούσε μέχρι σήμερα για αυτήν την 5η φάλαγγα.

Ποιος τους δίνει 3000 δολάρια το κεφάλι για να έρθουν στην Ελλάδα αναρωτήθηκε κανείς? Γιατί δεν μένουν στην Τουρκία που είναι ομόθρησκοι και έχει και δουλειές με ανάπτυξη 8,8 τον χρόνο. Παρά έρχονται στην εξαθλιωμένη ΕΛΛΑΔΑ. Αρα υπάρχει σχέδιο. Μέγα λάθος της πολιτείας είναι να σκορπίσει στις δικά περιφέρειες της Ελλάδος τους λαθρομετανάστες. Οσο είναι στην Αθήνα ελέγχονται διότι ο μεγάλος όγκος τους είναι εκεί και την μάζα μπορείς να την ελέγχεις, αν την διαιρέσεις υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργήσουν μουσουλμανικούς θύλακες και σε μια πιθανή εξέγερση που θα επιχειρήσουν σίγουρα, θα τους βρούμε μπροστά μας. Εδώ και χρόνια φωνάζουμε εμείς για τους λαθρομετανάστες αλλά κάποιου επίτηδες μας έλεγαν φασίστες, και ρατσιστές. Τώρα που υπάρχει οργανωμένο σχέδιο της πολιτείας όλοι αυτοί τι είναι? Οι πολίτες της χώρας που θα αντιδράσουνε σαν και εμάς τι είναι?

Άλλο η νόμιμη μετανάστευση ,και άλλο η παράνομη.

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ,ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ? ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ.
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ 1 και 2 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ.

Πρέπει να το καταλάβουνε όλοι, ότι οι λαθρομετανάστες δεν είναι πρόβλημα της ΕΛΛΑΔΟΣ μόνο, είναι όλης της Ευρώπης. Σταματήστε να είστε επιτέλους ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! Ερχόμαστε από γενιές ΗΡΩΩΝ!!! Δεν αξίζει να έχει ο τόπος μας μια τέτοια τύχη. Αρκετά έχουμε υποστεί μέχρι σήμερα.


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΒΟΥΖΑ, ΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: