Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

«ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΗΡΟΔΟΤΟ ΚΑΙ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ…ΑΙΣΧΟΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ… ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΥΛΩΝΟΥΝ ΜΕΝΤΡΕΣΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ!!!

Στην πόλη Μούγλα, στις ακτές του Αιγαίου, αναγέρθηκε πριν από λίγες ημέρες άγαλμα του ιδρυτή της ιατρικής επιστήμης, Ιπποκράτη, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα της πόλης αυτής.

Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος έγιναν στις 14/3/12 στα πλαίσια των «έργων των θεματικών πάρκων» του δήμου Μούγλας.

Μιλώντας κατά την τελετή των αποκαλυπτηρίων ο δήμαρχος Osman Gurun τόνισε ότι ο Ιπποκράτης ως γιατρός, από το 460 π.Χ. έθεσε τα θεμέλια των ιατρικών κανόνων και επεσήμανε τη σημασία του επαγγέλματος της ιατρικής επιστήμης που εμπνέεται από την ευθύνη και την ηθική.
Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι μετά το άγαλμα του Ηροδότου που αναγέρθηκε σε άλλο πάρκο, σήμερα, αποκαλύπτεται το άγαλμα του Ιπποκράτη, για να αναδειχθούν «οι άνθρωποι του Αιγαίου» [και τα ψάρια του Νταλάρα!] που από την αρχαιότητα έδειξαν στον κόσμο τις οικουμενικές αξίες.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Μούγλας, Naki Bradley, στην ομιλία του τόνισε ότι με την τιμή στον Ιπποκράτη τιμούμε έναν γιατρό που πριν από 2400 χρόνια έθεσε τις αξίες του ιατρικού επαγγέλματος και ότι ο όρκος του Ιπποκράτη τονίζει τις ηθικές αξίες του επαγγέλματος αυτού.

Στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται ότι ο Ηρόδοτος και ο Ιπποκράτης ήταν Έλληνες [πάλι καλά που δεν τους έκαναν Τούρκους όπως με τον Όμηρο=Ομέρ!] , και παρουσιάζονται ως κάτοικοι της περιοχής του Αιγαίου κατά την περίοδο της αρχαιότητας…

Πηγή: http://www.tanea-london.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: