Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Την αποστροφή τους για τις Ένοπλες Δυνάμεις την έκαναν πράξη!!!



Όπως είναι γνωστό, ο καθιερωμένος εορτασμός του Πάσχα στις Ένοπλες Δυνάμεις αποτελεί στοιχείο δεσμού άρρηκτου και βιωματικά σφυρηλατημένου, από τους αγώνες των Ελλήνων για την Ελευθερία με την γενναία προσφορά αίματος, μέχρι τις ημέρες μας, μεταξύ του λαού και του προσωπικού που απαρτίζει τις Ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες δεν είναι τίποτε άλλο παρά κομμάτι του λαού.

Η πολιτική ηγεσία και ο λαός εύρισκαν την ημέρα του Πάσχα, ως την καθιερωμένη, να τιμήσουν δια της παρουσίας τους τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας και να παγιώσουν την σύσφιξη της κοινής αποστολής. Και ενώ ο λαός παρέμεινε σταθερά εκφράζοντας την συμπαράστασή του, οι πολιτικοί μας ταγοί, αφού πλήγωσαν ποικιλοτρόπως με τις ανόητες και διασπαστικές πολιτικές τους, τις οποίες δεν δίστασαν να τις εφαρμόσουν ανηλεώς επί του προσωπικού των στρατευμένων, σήμερα επέδωσαν και τα διαπιστευτήρια της αποστροφής τους από αυτές.
Ουδείς εξ αυτών παρέστη για να χαιρετίσει την ημέρα του Πάσχα, τα στρατευμένα παιδιά του λαού. Ακόμη και αυτός ο υπουργός τους, ο ατσαλάκωτος περιπατητής των βορείων προαστίων, δεν δέχθηκε να πάει στα ταπεινά και ένδοξα στρατόπεδα για να χαιρετίσει αυτούς επί των οποίων υπουργεύει.
Αυτά καταγράφονται για τους περιφρονητές της ιστορίας και των αγώνων του Έθνους και η επίδειξη μιάς ταύτης αποστροφής θα αποτελέσει ηχηρό χαστούκι σ’ αυτούς που έχουν κάνει επάγγελμά τους την κοροϊδία του λαού.
Έδωσαν και άλλοθι για την βλεδυρή πράξη τους αυτή, την οποία αναπαρήγαγαν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ σθεναρώς και με έπαρση, ότι δήθεν κάνουν κάτι σωστό σκεπτόμενοι το κοινωνικό σύνολο.
Οι λόγοι είναι οικονομικοί είπαν και καθάρισαν. Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου! Αλλού σκορπάνε ασύδοτα, εδώ τους βόλεψε η «οικονομία».
Φαρισαϊσμός χειρίστου είδους άνευ συστολής και ντροπής.
Έμετος μου ήλθε…..

Syndesmos71
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: