Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Μικρές μικρές απορίες ...


-Που είναι οι Οικολόγοι ρε παιδιά????? Που να μην τους ¨σπρώχνανε¨ κιόλας.


- Α ρε καημένε Καρατζαφέρη, η αλαζονεία και η πονηρία σε έφαγαν. Και που΄σε …. Ο λαός τιμωρεί πιο σκληρά όσους επάνω τους είχε στηρίξει τις ελπίδες τους.


- Σειρά έχουν ο Καμένος και η
Χρυσή Αυγή. Κανείς δεν έχει ¨δέσει τον γάιδαρο του¨. Πιο δύσκολα από όλους την έχουν, απαιτούμε από αυτούς να πολεμήσουν δίπλα δίπλα για το Έθνος μας και όχι να σφάζονται αναμεταξύ τους.


- Νίκησε λένε ο ΣΥΡΙΖΑ …ΧΑΧΑΧΑΧΑ …. Το Πασόκ αλλιώς δηλαδή που ήρθε δεύτερο….  ρε τους αποτυχημένους ….


-Και δηλαδή θα φάμε στη μάπα την Μπακογιάννη πάλι? Ωχ όχι Θεέ μου


- Λύσσαξε πια η Κανέλλη. Την ρωτάνε οι δημοσιοκάφροι ¨γιατί το ΚΚΕ δεν πήρε ψήφους¨ και αρχίζει να βρίζει την Χρυσή Αυγή. Σκύλιασες κυρά Λιάνα πια. Άνοιξες τον οχετό σου και όποιον πάρει ο χάρος. Λιάνα μου στο κάνουμε λιανά για να το καταλάβεις πως οι αριστερίστικες μαλακιούλες σου έλαβαν τέλος.


- Α… τώρα που το θυμήθηκα, εσύ δεν είπες πως θα άλλαζες Εθνικότητα αν έμπαιναν οι Εθνικιστές στην βουλή? Πότε όμως ήσουν Ελληνίδα δεν μας είπες. Άντε, κάντο και αυτό για να τελειώνουμε.


- Να σας πως ένα ανέκδοτο? Μια φορά ήταν το ΚΚΕ ….ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ.


- Πότε θα γίνει πραγματικά δημόσια η κρατική τηλεόραση? Διότι μέχρι σήμερα είναι κατά πως βολεύει τους κυβερνώντες με κάτι αριστερούλιδες με μικρά γυαλιά αλλά μεγάλη γλώσσα, που τσαμπουνάνε τα πάντα υπέρ της ¨ηρωικής αριστεράς¨ και κλαίγονται κιόλας.
----------------------------------------------------------------------------------------------

Εμείς πάντως αυτό που πραγματικά επιθυμούμε είναι να κυβερνηθούμε σοβαρά και να σκύψουν όλοι πάνω από τα πραγματικά προβλήματα του Έθνους μας. Δίνοντας προτεραιότητα στα Εθνικά θέματα και έπειτα στα οικονομικά, διότι αν δεν υπάρχει Πατρίδα τίποτα δεν έχει σημασία.


Πατρίδα για εμάς δεν είναι η τσέπη μας και ούτε αυτήν έχουμε ως προτεραιότητα. Εμείς πιστεύουμε απόλυτα στην φράση τους Κολοκοτρώνη μας ¨Την Ελλάδα θέλωμεν και ας τρώγωμεν πέτρες.
Ας ευχηθούμε να αλλάξουμε επιτέλους νοοτροπία και ας γίνουμε όλοι μας ακόμη πιο Έλληνες. 

ΙΩΝ ΕΛΛΗΝ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε "Ίων", μάθε πια σωστή στίξη! ; αντί για ?. Μάθε να βάζεις κόμματα και πάνω απ' όλα να στέφτεσαι...