Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Εμείς και οι πολιτική




Εμείς ως ιδρυτές, αλλά και τα μέλη της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας, είμαστε άνθρωποι πρακτικοί. Αυτό σημαίνει πως προτιμούμε να κάνουμε πράξεις και έργα χωρίς να φλυαρούμε ασκόπως και αυτό διότι μας χαρακτηρίζει το γεγονός ότι τοποθετούμε πρώτα τις υποχρεώσεις μας και έπειτα τις απαιτήσεις μας, βασισμένες πάντοτε στην λογική. Αντιθέτως από τους πολιτικούς οι οποίοι αρέσκονται και αρκούνται στο να φλυαρούν και να υπόσχονται από το να πράττουν.



Ρωτούν πολλοί αν θα ασχοληθούμε με την πολιτική. Αν κάποια στιγμή τεθεί τέτοιο θέμα, αυτό θα γίνει μόνον έπειτα από συνεννόηση μεταξύ μας και αυτόνομα καθώς δεν ακολουθούμε γραμμές, αλλά μόνον τις δικές μας αρχές και αξίες. Παραμένουμε σύλλογος καθώς προτιμούμε να βρισκόμαστε μέσα στην κοινωνία, θεωρώντας έτσι πως με αυτό τον τρόπο φροντίζουμε καλύτερα και άμεσα τους Έλληνες συμπατριώτες και συντοπίτες μας.

Τέλος, θεωρούμε πιο σωστό και πιο δίκαιο το να διεκδικεί κάποιος έναν πολιτειακό ή άλλο θεσμό, αφού πρώτα έχει αποδείξει έμπρακτα και με την προσφορά του στο κοινό καλό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: