Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
Με αφορμή την επίσκεψη  ''ενός εντίμου προέδρου, ενός εντίμου κόμματος, μιας έντιμης κυβέρνησης'' που ακούει στο όνομα Ευάγγελος Βενιζέλος, η πατριωτική κίνηση Καβάλας, αποφάσισε διαμαρτυρία  με ένα πανό έξω από το ξενοδοχείο το οποίο θα μιλούσε στα κομματόσκυλα του.
Όμως οι εντολές από το βαθύ παρακράτος ήταν σαφείς. Να μην διαταραχτεί ο πρόεδρος του ''εντίμου κόμματος''.
  Έτσι όταν έφτασε ο πρόεδρος μας Τόνιος Κωνσταντίνος με ένα μέλος στον χώρο συγκέντρωσης ,δημιουργήθηκε ένταση σχετικά με το πανό, και είχαμε την προσαγωγή τους.
Και τελικά οι μόνοι που παρακολούθησαν  την ομιλία ήταν  τα γνωστά κομματόσκυλα της πόλης και των γύρω περιοχών.
Φυσικά αν αλλάξουν τα πράγματα όλους αυτούς δεν θα τους ξεχάσουμε διότι αυτοί είναι η αίτία που αυτή η ευλογημένη πατρίδα έχει καταρρεύσει.
 Είχαν όμως το θράσος το τοπικά σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ να βγάλουν  και δήλωση.
 "φασιστοειδή, αγανακτισμένοι και αντιφρονούντες από το πιο βαθύ παρακράτος του παρελθόντος ετοιμάζουν προβοκάτσιες σε βάρος του Προέδρου του Κινήματος. "Τους ξέρουμε, δεν τους φοβόμαστε", τονίζουν και δηλώνουν εμπιστοσύνη στην κρίση και στη δύναμη του λαού."
Πασόκοι? Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Είστε το βαθύ  παρακράτος και ο κόσμος έχει πραγματικά σωστή  κρίση!
 Θα το δείτε άλλωστε και μόλις προκυρηχθούν εκλογές..
Με λίγα λόγια φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης
Kαι ενώ θα έπρεπε να είναι φυλακή ο  αρχικλέφταρος μιζαδόρος πρόεδρος σας προ 4ετιας για τις μίζες στα εξοπλιστικά, για την απόκρυψη της λίστας Λαγκάρντ, και για τις μίζες της SIEMENS  κυκλοφορεί ελεύθερος με την ανοχή του Σαμαρά(άλλο κάρο με πατάτες) χωρίς ντροπή και ''τσίπα''  και κάνει περιοδείες, και  φυσικά  και εσείς τα κομματόσκυλα τρέχετε από πίσω του για να γλύψετε κανένα κοκαλάκι.
Έχετε εξαθλιώσει τον Ελληνικό λαό και τον αναγκάσατε να τρώει από τα σκουπίδια,  να αυτοκτονεί '(πάνω από πέντε χιλιάδες)', και εσείς να  μιλάτε ακόμη για Πασοκ.Είναι η αλήθεια που σας πονάει αλλά δεν θέλετε να παραδεχτείτε.
Θα θέλαμε επίσης να αναφερθούμε στις 20.000 ανέργους της πόλης που ενώ θα έπρεπε εκεί να βουλιάζει ο τόπος από αυτούς, αλλά προτίμησαν την ζεστασιά της σόμπας.(έλα μωρέ που να τρέχουμε τώρα εκεί..)

Εντύπωση προκάλεσε ότι κατά την προσαγωγή του πρόεδρου  και του μέλους μας, το γεγονός αυτό καταγράφηκε σε δυο κάμερες, όμως οι "φρουροί"του Βενιζέλου εντελώς παράνομα εξανάγκασαν τους δυο δημοσιογράφους να σβήσουν το οπτικό και ηχητικό υλικό. τόση ''δήμιο-κρατία'' έχει ο πρόεδρος σας λαμόγια.
Θα τα πούμε σύντομα πάλι ''έντιμοι''

 προεδρος                                                                                                       γεν.Γραμματεας

ΤΟΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                                                                   ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: