Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Δελτίο τύπου της πατριωτικής κίνησης Καβάλας.4/08/2015

  Για ακόμη μια φορά συμπολίτης μας έπεσε θύμα των ΡΟΜΑ στην κεντρική πλατεία Καβάλας, μετά από   την αδιαφορία της πολιτείας να βάλει τέρμα στην παραβατικότητα αυτών των ανθρώπων.

 Όταν πριν τρία χρόνια ο σύλλογος μας βοήθησε    να αδειάσει ο συγκεκριμένος χώρος της      πλατείας  από τους ΡΟΜΑ που ενοχλούσαν τους  συμπολίτες μας αρπάζοντας τσάντες από    ηλικιωμένους,βρωμίζοντας την πλατεία με  σκουπίδια,και κάνοντας χρίση ναρκωτικών, μας  κατηγόρησαν οι γνωστοί αριστεροί γιαλαντζί  ανθρωπιστές, για ρατσισμό και φασισμό, που  είναι και η γνωστή καραμέλα και πουλάει πολύ  αυτόν τον καιρό…

  Αντίδραση για την αντίδραση…ούτε μια πρόταση περί αυτού.

  Απλώς πήγανε στον εισαγγελέα να καταγγείλουν την πατριωτική κίνηση Καβάλας για αξιόποινες    πράξεις, όπου δεν βρέθηκε  τίποτε το μεμπτό εναντίον του συλλόγου μας.

  Όμως εχθές είχαμε ένα ακόμη συμβάν σε συμπολίτες μας (από τα πολλά που συμβαίνουν καθημερινά)   και σας το παραθέτουμε αυτολεξεί.

  »Προσέχετε τα παιδιά σας!!!!!! πριν μία ώρα περίπου ο μικρός μου γιος (10 ετών) πήγε για ψωμί και  δέχτηκε επίθεση από 2 τσιγγανάκια που τον κυνήγησαν για να του πάρουν τα ρέστα….. κατάφερε  τελικά να μπει στην οικοδομή και τους ξέφυγε… τα ακολούθησα και βρήκα το μέρος που ήταν η μάνα  τους (δίπλα στα δικαστήρια) και ευχαριστώ τον κύριο με την μπλε βέσπα που με πήρε μαζί του για να  τα προφτάσω…. έκανα παρατήρηση στη μάνα τους και πήγε να βγει και από πάνω!!!!! κάλεσα  αστυνομία, ήρθε περιπολικό και ασφάλεια (ασχολούνται τουλάχιστον 3 φορές τη μέρα με τους  συγκεκριμένους…. ζητιανεύουν από τα αυτοκίνητα και όταν δεν τους δώσουν βρίζουν τους οδηγούς  και χτυπάνε τα αυτοκίνητα….) έγιναν συστάσεις και υποσχέθηκαν ότι μέχρι το βράδυ θα φύγουν από  την Καβάλα (δεν το βλέπω). με ρώτησαν αν θέλω να τους κάνω μήνυση, αλλά τι να κάνεις σε παιδιά 5  και 8 ετών……. το θέμα είναι να μην το ξανακάνουν…. να δω πως θα ηρεμήσω τώρα το δικό μου παιδί  που φοβάται και δεν θέλει να ξαναπάει να παίξει έξω όπως έκανε κάθε απόγευμα…..»

  Αυτό που διαβάσατε είναι το κείμενο και η αγωνία ενός πατέρα.

  Τα στοιχεία του είναι στην διάθεση όποιας δημοτικής η αστυνομικής αρχής ενδιαφέρετε…

  Ας αναλάβουν τις ευθύνες επιτέλους η πολιτεία, διότι για δεύτερη φορά θα επέμβουμε και θα σας    ξευτελίσουμε και πάλι.

  εκ της Γραμματείας του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: