Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεταφέρουν λαθρομετανάστες σε ξενοδοχεία στην Πάφο


Συμφώνα με αποκλειστικές έγκυρες πληροφορίες μας, ψες τα μεσάνυκτα, μεταφέρθηκαν με πλήρη μυστικότητα στην Πάφο, 70 και πλέον λαθρομετανάστες, αιτητές πολιτικού ασύλου.

Με συνοδεία αστυνομικής δύναμης μεταφέρθηκαν στην Πάφο, με πούλμαν λαθρομετανάστες, κάτω από την πλήρη αποσιώπηση από τα Μ.Μ.Ε. αφού η εντολή που δόθηκε ήταν να μην δοθεί δημοσιότητα, και έτσι το όλο γεγονός δεν αναφέρθηκε πουθενά, αφού το χειρίστηκαν με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να υπάρξει πλήρης απόκρυψη του συμβάντος.

Να αναφέρουμε ότι οι λαθρομετανάστες, μεταφέρθηκαν κρυφά στο ξενοδοχείο Αγαπήνωρ της Πάφου, το οποίο να τονίσουμε είναι 3άστερο, πρόσφατα ανακαινισμένο, και με πολλές πολυτέλειες (βλέπετε σχετική φωτογραφία του ξενοδοχείου). Ας ελπίσουμε αυτή την φορά να έχει τζακούζι, δορυφορική και όλες τις προεδρικές πολυτέλειες, για να μην κακοφανίσουμε τους φιλήσυχους «άπορους» λαθρομετανάστες μας! Για να μην επαναληφθούν τα ίδια γεγονότα που είχαμε, πριν λίγο καιρό, σε ξενοδοχείο της Λάρνακας, όταν οι αλλοδαποί δεν ήταν ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου που τους παρείχαν!

Η κυβέρνηση βλέπουμε να ακολουθεί νέα ημίμετρα με σκοπό να κατευνάσει τις όλες διαμαρτυρίες σχετικά με το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που κάθε μέρα όλο και περισσότερο εντείνονται. Θέλει να δείξει πως κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να επιλυθεί το πρόβλημα. Η νέα αυτή τακτική απλά μεταφέρει το πρόβλημα από τον ένα τόπο στον άλλο, μεταφέρνοντας λαθρομετανάστες από περιοχές με τεράστιο πρόβλημα μετανάστευσης σε άλλες νέες περιοχές, πιο ήσυχες, όπως είναι η Πάφος δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως διαιωνίζει το πρόβλημα. Κύριος σκοπός όμως της κυβέρνησης είναι να εξομαλύνει για λίγο καιρό την κατάσταση από τις περιοχές που έχουν τεράστιο πρόβλημα από αλλοδαπούς και τις ασυδοσίες τους, λόγο των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.

Πάγια θέση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) από την μέρα ίδρυσης του, και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ, όπως πολλά άλλα κόμματα, είναι η άμεση απέλαση όλων των παρανόμων μεταναστών . Πρέπει επιτέλους να υπάρξει σωστή μεταναστευτική πολιτική, γιατί από τα μεγάλα λόγια βαρεθήκαμε.

Η νέα πρόκληση από πλευράς κυβέρνησης δεν πέρασε απαρατήρητη. Η Πάφος βρίσκεται σε αναβρασμό και όλοι οι κάτοικοι της εξοργισμένοι με την όλη κατάσταση. Την ίδια στιγμή που μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν, πολλές οικογένειες συμπατριωτών μας πεινούν και πολλά άλλα σπίτια με πολύ δυσκολία βγάζουν τα προς το ζην, είναι πραγματικά ανήθικο και απαράδεκτο, να βλέπουμε λαθρομετανάστες σε ξενοδοχεία, επιφορτίζοντας ακόμα περισσότερο την τζέπι του Έλληνα Κύπριου φορολογούμενου. Και πόσο μάλλον σε μια επαρχία όπως η Πάφος που βιώνει καθημερινά την οικονομική κρίση που προήλθε από την μείωση του τουρισμού, που όπως όλοι γνωρίζουμε ήταν ο κυρίως αιμοδότης της πόλης.

Πιο κάτω ακολουθεί σχετικό βίντεο με τις πολυτέλειες που μπορούν να απολάυσουν οι λαθρομετανάστες στο ξενοδοχείο. Αν εσύ που διαβάζεις αυτό το άρθρο δεν έχεις όλα αυτά στο σπίτι σου, τότε μπορείς να κάνεις και εσύ αίτηση για πολιτικό πρόσφυγας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: