Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Εξάρθρωσαν συμμορία αλλοδαπών δουλεμπόρων αλλά δεν επέκτειναν την έρευνα στους Ελληναράδες συνεργάτες τους που παρουσιαζόντουσαν ως “αντιρατσιστές”!

Πάλι η ίδια ιστορία. Δουλέμποροι που θησαυρίζουν από το εμπόριο μεταναστών, τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες εργατών – σκλάβων και έλληνόφωνοι συνεργάτες τους που όμως μένουν πάντα στο απυρόβλητο. Ως πότε; Πόσο θα κρατά το μαύρο χρήμα της φρίκης και θα μπορεί να κλείνει στόματα και να χρηματοδοτεί ακόμα και το πολιτικό σύστημα;
Για όσους έχουν ακόμα απορίες γιατί δεν έγινε ΟΥΤΕ ΜΙΑ “αντιρατσιστική” συγκέντρωση για τα δεκάδες χιλιάδες θύματα του δουλεμπορίου που γεμίζουν χωματερές, χαντάκια και νεκροτομεία. Η είδηση που ακολουθεί, ενδεικτική:
Κυκλοφορεί καλοντυμένος φερόμενος όπου βρεθεί και όπου σταθεί ως εκπρόσωπος και ηγέτης των εν Λαρίση Πακιστανών, διατηρεί δε mini market στην περιοχή του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, στην Λάρισα.
Στο κατάστημά του, συγκεντρώνονται συχνά 40-50 Πακιστανοί και λειτουργεί ως άτυπο στέκι τους. Προ μηνών, ημέρα Κυριακή, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, καθ’ ότι οι αλλοδαποί επιτρέπεται να λειτουργούν όλο το 24/ωρο χωρίς να διαμαρτύρεται κανένας Εμπορικός Σύλλογος για αθέμιτο ανταγωνισμό!
Όταν ένας ενήλικος και δύο ανήλικοι Έλληνες πήγαν να ζητήσουν τον λόγο γιατί οι Πακιστανοί παρενοχλούσαν τις διερχόμενες Ελληνίδες κοπέλες, ο εν λόγω «κύριος» κάλεσε σε βοήθεια τους φίλους του της «αντι-ρατσιστικής πρωτοβουλίας». Οι αυτό-αποκαλούμενοι αντεξουσιαστές κατέφθασαν αμέσως, ούτε πληρωμένη security των Πακιστανών να ήταν – ή μήπως είναι; Υπέβαλε δε μηνύσεις στην Αστυνομία ισχυριζόμενος, δασκαλεμένος μάλλον από τους «αντιρατσιστές» μπράβους του ότι προπηλακίστηκε από τους Έλληνες και ότι οι τελευταίοι του έκλεψαν 700 ευρώ από το ταμείο, πράγμα που κατέστησε την πράξη για την οποία κατηγορούνται οι Έλληνες κακουργηματική.
Και για μεν το εάν ετελέσθη αξιόποινη πράξη εις βάρος του Πακιστανού, αναμένεται να εκδικασθεί η υπόθεση στα δικαστήρια. Η τότε (2010) ηγεσία όμως της τοπικής Ελληνικής Αστυνομίας έσπευσε να διοργανώσει συνέντευξη τύπου, στην οποία δηλώθηκε σε όλους τους τόνους ότι είναι αποφασισμένη να πατάξει κάθε «ρατσιστική επίθεση», οποθενδήποτε και αν προέρχεται, υιοθετώντας έτσι πλήρως τους ισχυρισμούς του Πακιστανού και τις υστερικές κραυγές των επαγγελματιών αντι-ρατσιστών.
«Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη», λέει, ως τόσο, ο σοφός λαός μας.

Πηγή: http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: