Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ο μεγάλος εχθρός του Ελληνικού Έθνους ήταν, είναι και θα είναι οι Εβραιομασόνοι!..


Η …«γενική επιστράτευσις» των απανταχού Ιουδαίων, μέσα στο θολό οικονομικό, παγκοσμίως, πλαίσιο που τρέχουν σήμερα οι εξελίξεις σε σχέση, ακόμη και με αλλαγές ζωνών επιρροής που μέχρι τώρα γνωρίζαμε (και) στην περιοχή μας, (Γάλλοι, Άγγλοι και ΗΠΑ, μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο) ο γενικός συναγερμός επαναλαμβάνω του Εβραϊκού Παράγοντα προκειμένου να τραβήξουν (και αυτοί!..) ένα κομμάτι από την κουρελιασμένη κουβέρτα της Ελλάδος (Αιγαίο) φέρνει στο προσκήνιο πάλι τον Μασονισμό. Ως εκ τούτου αξίζει τον κόπο να εξετάσουμε ορισμένα στοιχεία του σε σχέση με τα καθ’ ημάς.
Λοιπόν: Ο Παγκόσμιος Μασονισμός είναι το μεγαλύτερο όπλο του Σιωνισμού. Μεγαλύτερο από την δική του «διεθνή της διασποράς» και από την οικονομική του δύναμη. Γιατί απευθύνεται πια όχι στους λίγους «εκλεκτούς του Θεού» ομοφύλους μόνον, ούτε στους ακόμη λιγότερους οικονομικούς παράγοντες. Απευθύνεται σε μάζες ανθρώπων, που αποτελούν τον κοινωνικό σκελετό, τον κρατικό σκελετό, τον πνευματικό σκελετό των ανθρώπων της γης.
Με την αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια που εξασφαλίζει διεθνώς στα μέλη του (πράγμα το οποίο μαζί με το δόγμα της «παγκόσμιας αδελφότητος» του επιτρέπει να μιλά για… φιλανθρωπικούς σκοπούς!) αποτελεί πόλο έλξεως για μεγάλο αριθμό ατόμων με πολύ λίγο …αδελφικούς σκοπούς! Από το 1715 που ιδρύθηκε (κατά κάποιο τρόπο σαν διάδοχο σχήμα του περιφήμου «Τάγματος των Ιπποτών του Ναού» παίρνοντας πολλές από τις μυσταγωγίες και τελετουργικά του) χρησιμοποιήθηκε σαν ιμάντας μεταδόσεως της Σιωνιστικής Ιδεολογίας για μια «παγκόσμια αδελφική κοινωνία», χωρίς σύνορα και διαφορές, χωρίς φυλές και έθνη, χωρίς δοξασίες, ήθη, έθιμα, παραδόσεις ιδιόμορφες, χωρίς θρησκείες διαφορετικές, υπό την αιγίδα του Μεγάλου Αρχιτέκτονος της Οικουμένης (του «Θεού»), εκπροσωπουμένου από τους «εκλεκτούς» του (δηλαδή αυτούς!)... Έγινε ο ιμάντας του πλήρους Ισοπεδωτισμού…
Η ταυτότητα των ιδεών αυτών με τα διακηρυσσόμενα στα «Πρωτόκολλα της Σιών» (1897) είναι καταπληκτική. Και η πορεία που ακολούθησε η ανθρωπότητα από το 1789, με το σύστημα ιδεών και θεσμών που της επεβλήθηκαν, είναι ακριβώς σ’ αυτά τα πλαίσια.
Με δύο λόγια, ο Σιωνιστικός Μασονισμός (τεκτονισμός ελληνικά) επιδιώκει την υποταγή σε κελεύσματα «εκλεκτών», την απαλλαγή δηλαδή του ανθρώπου απ’ αυτά που τον διαφοροποιούν από τα άλλα ζώντα είδη: Την κρίσι, την σκέψη, την απόφαση, την πρωτοβουλία, την διαφοροποίηση του ατόμου, του λαού, του έθνους, της φυλής!
Έτσι έρχεται σε πλήρη και ολοκληρωτική αντίθεση με τον Ελληνισμό, το Πνεύμα, την Σκέψη, την Φιλοσοφία που ανέπτυξε, η οποία αναζητεί συνεχώς την έννοια της Αρετής και της Τελειοποιήσεως του Ανθρώπου. Έτσι, ο Μασονισμός, από ιδέα και από κυριαρχία Σιωνιστική υποκινούμενος, είναι μοιραία και ιστορικώς αποδεδειγμένα, εχθρός της εννοίας του Ελληνισμού…
Το θέμα είναι τεράστιο και πολύπλευρο και δεν είναι του παρόντος κειμένου σκοπός να αναλυθεί τελείως, αλλά άλλου ειδικότερου κειμένου. Το γεγονός είναι ότι ο Μασονισμός εισέδυσε στην Ελλάδα, μαζί με το πολιτικό σύστημα που επέβαλε ήδη από την Επανάσταση, από το εξωτερικό και ειδικά την Αγγλία και την Γαλλία, με σκοπό, την ποδηγέτηση και την τελική αφομοίωση του Ελληνισμού!
Η ανθρώπινη ματαιοδοξία, φιλοδοξία και μανία σταδιοδρομίας ήταν η λεωφόρος που του άνοιξε τον δρόμο. Η εξασφαλισμένη μέσω αυτού διεθνής υποστήριξης, έκαμε την μεγίστη πλειοψηφία των ανθρώπων που φιλοδοξούσαν να παίξουν κάποιο δημόσιο ρόλο, να ενταχθούν σ’ αυτόν. Και να δράσουν, λίγο ή πολύ, σύμφωνα με τις ιδέες «του» και τις επιταγές «του», θέτοντας σαν κύριο σκοπό και μέλημα την ευδαιμονία των ατόμων και την προαγωγή της ιδέας της παγκόσμιας «δημοκρατίας» της ομοιομορφίας, και, ιδίως του Ισοπεδωτισμού, χωρίς «ξεπερασμένες» αντιλήψεις περί «έθνους και φυλής», ή συμφερόντων και επιδιώξεών τους! Εν προκειμένου ο Γιώργος Π. (πρωθυπουργός, ατυχώς της Ελλάδος εδώ και 18 μήνες) συνιστά ένα τέλειο δείγμα θιασώτου αυτής της αντιλήψεως.
Πολλοί βέβαια παρασύρθηκαν σ’ αυτόν τον κατήφορο, γιατί δεν μπορούσαν να πιστέψουν να παραδεχθούν την φοβερή πραγματικότητα, την κρυφή πραγματικότητα, που γίνεται αντιληπτή από τον 30o βαθμό και πάνω, όπως τουλάχιστον φαίνεται, οπότε ο άνθρωπος είναι ήδη τόσο εκτεθειμένος από τα προηγούμενα ή τόσο εμποτισμένος πια, ώστε δεν μπορεί, ή δεν θέλει να κάνη πίσω. Πάνω σ’ αυτό βασίζονται και οι προπαγανδιστικές προσπάθειες του Μασονισμού: «Δεν μπορεί, λένε, όλοι αυτοί οι πασίγνωστοι και μεγάλοι άνδρες όλων των ειδικοτήτων, όλων των επαγγελμάτων, όλων των ιστορικών μεγεθών, να έκαμαν λάθος και μόνο οι άλλοι, οι αποτυχημένοι συχνά, να έχουν δίκιο!».
Σαθρό επιχείρημα, υπό το φως των προηγουμένων, εφ’ όσον όποιος δεν υποκύπτει στην «επικρατούσα ιδεολογία του Ισοπεδωτισμού» όποιος δεν προσχωρεί στην «Αδελφότητα», δεν έχει πολλές πιθανότητες να επιτύχη ο,τιδήποτε! Εκτός αν οι περιστάσεις της παρακμής που προάγεται έτσι, του ανοίξουν κάποιο δρόμο. Συνέβη κατά καιρούς. Και οι εξαιρέσεις αυτές συνήσπισαν όλη την «διεθνή» εναντίον τους!
Τελικά: Ο Σιωνισμός ελέγχει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό μέσω του Μασονισμού! Την ποδηγετεί, την οδηγεί εκεί που θέλουν οι «πάτρωνές» του: Στην απορρόφηση, την αφομοίωση, την ανυπαρξία…


Δεν υπάρχουν σχόλια: