Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

50 ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!




Κάποτε χρειάστηκαν 300 Έλληνες για να υπερασπίσουν την τιμή της Ελλάδος, σήμερα στη διαμαρτυρία κατά της προδοτικής χούντας που μαστίζει τον τόπο μας αυτή την τιμή την υπερασπίστηκαν 50 Έλληνες!!!

50 άνθρωποι με Ελληνική Ψυχή αγωνίστηκαν να αποτρέψουν τις προβοκάτσιες των κουκουλοφόρων του ψευτοαντιεξουσιαστικού χώρου ώστε να μη καταφέρουν να διαλύσουν τον αγώνα του Έλληνα για τιμή και ελευθερία!

Κατάφεραν να απωθήσουν μόνοι τους, τους προβοκάτορες – κουκουλοφόρους 2-3 φορές όταν αυτοί εισέβαλαν στο πλήθος όπου υπήρχαν μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι.

Όμως, πολυπληθείς ομάδες του ANTAΡΣΥΑ εμφανίστηκαν ως συνδρομή των κουκουλοφόρων και επιτέθηκαν σε αυτούς τους 50 Έλληνες με αποτέλεσμα κάποιοι εξ αυτών να διακομισθούν στα πλησιέστερα νοσοκομεία τέσσερις εκ των συναγωνιστών είναι: Ματαφιάς Κεφαλοκυνηγός, Λακεδαίμων Αππελαίος (από την Ε.Ε.Ε.), Λυκάων Αρκάδας (από Ελληνική Γροθιά) και Γιάννης Λ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Λακεδαίμων Αππελαίος, ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες που βρέθηκαν στον αγώνα.

Αργότερα θα αναρτηθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση των συναγωνιστών- τραυματιών.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΥΦΑΝΙΟΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ!
ΔΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ!
ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΕΘΑ!!


http://triepsilites.wordpress.com/2011/06/15/50-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5/

Δεν υπάρχουν σχόλια: