Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Βιολογικά Όπλα ενάντια στο ανθρώπινο είδος



Εδώ και πάνω από ένα χρόνο εκατομμύρια άνθρωποι έχουν γίνει πειραματόζωα των νέων καταστροφικών όπλων μαζικής εξόντωσης που δημιουργούν σε μυστικά εργαστήρια οι σκοτεινές δυνάμεις της Παγκόσμιας Νέας Τάξης που θέλουν να κυριαρχήσουν στο κόσμο.Το αποτέλεσμα είναι χιλιάδες νεκροί από τα δοκιμαστικά μέχρι τώρα πειράματα. Τα εξελιγμένα αυτά όπλα μαζικής εξόντωσης δεν είναι άλλα από ιούς και βακτήρια τα οποία μεταλλάσσονται στα μυστικά εργαστήρια από ειδικούς βιογενετιστές έτσι ώστε να μπορούν να σκοτώνουν ακόμα και συγκεκριμένες λαούς και συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες!!!

Οι ιοί μεταδίδονται γρήγορα και από απόσταση ενώ τα βακτήρια μέσω τροφών και επαφής.Το πρώτο μεγάλο πείραμα των δυνάμεων που θέλουν να κυριαρχήσουν στη Νέα Τάξη πραγμάτων ήταν πέρυσι με τον ιό γρίπης Η1Ν1. Ο μεταλλαγμένος αυτός ο ιός βγήκε από τα εργαστήρια με δύο αποκλειστικούς στόχους τους οποίους πέτυχε πλήρως.

Να μπορεί να μεταδίδεται με μεγάλη ταχύτητα και…Να πλήττει τις πιο παραγωγικές και υγιείς ηλικίες!!!Έτσι ο Η1Ν1 μέσα σε πολύ σύντομο χρόνο εξαπλώθηκε σε όλες τις ηπείρους πιο γρήγορα και σε μεγαλύτερη έκταση από οποιαδήποτε άλλη μέχρι σήμερα επιδημία.Και το πιο εκπληκτικό ακόμα ήταν ότι προσέβαλε κυρίως τους υγιείς οργανισμούς ηλικίας από 25 έως 55 ετών!!!Ενώ σύμφωνα με τους νόμους της φύσης οι ιοί που προκαλούν επιδημίες προσβάλουν τους πιο ασθενείς οργανισμούς κυρίως τα πολύ νέα άτομα και τους ηλικιωμένους.Και αυτό είναι πολύ φυσικό γιατί όλοι οι ιοί και τα μικρόβια της φύσης υπηρετούν το έργο της φυσικής επιλογής. Δηλαδή να διώχνουν τους ασθενείς και εξασθενημένους οργανισμούς ώστε να επιβιώνουν οι υγιείς και οι παραγωγικοί.

Ο μεταλλαγμένος όμως ιός Η1Ν1 δεν ακολουθεί τους νόμους της φύσης
και προσέβαλλε περισσότερο υγιείς οργανισμούς.Όπως ακριβώς ήθελαν και οι επιστήμονες που τον κατασκεύασαν.Μάλιστα για να αποκοιμηθεί η διεθνής κοινή γνώμη και να μη δώσει μεγάλη σημασία, οι επιστήμονες δεν έδωσαν στον ιό ιδιαίτερη τοξικότητα ώστε να μην υπάρξουν πολλά θύματα. Να εξαπλωθεί βεβαίως γρήγορα και σε πολλούς αλλά να μην παρουσιάσουν σοβαρά συμπτώματα.Ο στόχος ήταν πειραματικός. Και επετεύχθη πλήρως.

Το δεύτερο μεγάλο πείραμα είναι αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες με το μεταλλαγμένο βακτήριο e.coli.
Τα βακτήρια μεταδίδονται μέσω τροφών και μέσω επαφής (είναι το άλλο μεγάλο βιολογικό όπλο μετά τους ιούς).Το θανατηφόρο αυτό μεταλλαγμένο βακτήριο που όπως δήλωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας «εμφανίζεται για πρώτη φορά αφού μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί σε ασθενείς ποτέ στο παρελθόν» παρουσιάζει «ασυνήθιστα υψηλή τοξικότητα» δηλαδή σκοτώνει πολύ εύκολα ενώ δεν το πιάνουν τα γνωστά αντιβιοτικά!!!Για το πείραμα των σκοτεινών δυνάμεων της Νέας Τάξης πραγμάτων επιλέχτηκε μια ανεπτυγμένη ιατρικά χώρα και δυνατή οικονομία η Γερμανία, όπου μέχρι στιγμής έχουν πεθάνει αρκετά άτομα (πάνω από 20) ενώ έχουν νοσήσει περισσότεροι από 1500.Χωρίς κανένας να καταλαβαίνει από πού εμφανίστηκε το βακτήριο, από πού μεταδόθηκε και πως προήλθε.Δεκάδες γερμανικά ινστιτούτα καθώς και ειδικοί του Ινστιτούτου Γενωμικής του Πεκίνου μιλούσαν για «νέο, άγνωστο στέλεχος του βακτηρίου».

Το Κινέζικο Ινστιτούτο Γενωμικής, μάλιστα, φοβούμενο ότι μετά την επίθεση στην Γερμανία, οι ‘πεφωτισμένοι’ της Νέας Τάξης θα στραφούν με ιούς και βακτήρια εναντίον της ανερχόμενης οικονομικής δύναμης, της Κίνας, (η οποία δεν ‘παίζει’ στην Νέα αυτή Τάξη Πραγμάτων) έριξε όλη την δύναμη του ιατρικού του δυναμικού στο να βρει εξηγήσεις της νέας αυτής θανατηφόρας επιδημίας.Έτσι μέσα σε χρόνο ρεκόρ οι Κινέζοι (και όχι οι Ευρωπαίοι) αναγνώριζαν τον ένοχο ης επιδημίας που πλήττει την Ευρώπη εδώ και τρεις εβδομάδες.Και τι ανακάλυψαν; Κρατηθείτε:«Αυτό το βακτήριο είναι πολύ παράξενο πλάσμα. Πολλά από τα γονίδια του προέρχονται από διαφορετικά στελέχη E-coli πράγμα πρωτοφανές.»!!!«Ποτέ άλλοτε ένα νέο στέλεχος του E-coli δεν έχει προκύψει από ανασυνδιασμό τόσων άλλων στελεχών του βακτηρίου.»!!! «Ποτέ άλλοτε βακτήριο E-coli δεν είχε τόσο ισχυρά γονίδια ανθεκτικότητας ώστε να το κάνουν απρόσβλητο από τις τρεις ισχυρότερες κατηγορίες αντιβιοτικών που χρησιμοποιούμε.»!!! Και το νέο αυτό βακτήριο έχει ένα μοναδικό γνώρισμα που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο βακτήριο μέχρι τώρα.Ενώ όλες οι γνωστές μορφές του βακτηρίου e-coli προσβάλουν τους ασθενείς οργανισμούς και κυρίως τα νήπια, το νέο μεταλλαγμένο βακτήριο προσβάλλει τους υγιείς οργανισμούς και μάλιστα τους πιο δυνατούς… τις ενήλικες γυναίκες!!!«Περιέργως όμως, τα θύματα της νέας επιδημίας είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα ενήλικες γυναίκες.» τονίζουν οι Γερμανοί επιστήμονες.Είναι ακόμα άγνωστο πως θα εξελιχτεί το νέο πείραμα των δυνάμεων της Νέας Τάξης με το μεταλλαγμένο βακτήριο.Το σίγουρο είναι ότι η Νέα Τάξη πραγμάτων θα επιβληθεί.Και επειδή στις σύγχρονες κοινωνίες είναι δύσκολο να επιβάλεις τη θέληση σου με τα συμβατικά όπλα…

Οι λαοί θα εξαναγκαστούν να υποκύψουν στην Νέα Παγκόσμια Ηγεσία με τα νέα βιολογικά όπλα που ετοιμάζουν οι δυνατοί του πλανήτη.Με τα νέα βιολογικά όπλα που μπορούν να αφανίσουν αυτούς που θα αντιδράσουν, είτε αυτοί είναι συγκεκριμένες ομάδες, είτε ολόκληροι πληθυσμοί, είτε ακόμα και ολόκληροι λαοί!!!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: