Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΜΥΘΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ

1) Ο Μύθος των νεκρών της 17 Νοεμβρίου του 1974. Ποιά είναι η αλήθεια? Όσοι πέθαναν εκείνη την ημέρα τους έχουν κατατάξει ως νεκρούς από την χούντα. Από την γιαγιά που έπεσε στις σκάλες στην Κηφισιά έως και τον Αιγύπτιο που έπαθε καρδιακή προσβολή στον Σύνταγμα. Ας μας δώσουν επιτέλους μια λίστα με τους νεκρούς φοιτητές ώστε να τους τιμήσουμε και εμείς. Ζητήστε την λίστα από το Πολυτεχνείο ή από τους καθηγητές των παιδιών σας. Επίσης κυκλοφόρησε και μία φωτογραφία κάποιας ¨αγνοουμένης¨ η οποία αποδείχτηκε πως ήταν μοντέλο από την Γερμανία και διαφήμιζε σαμπουάν (υπάρχει σχετικό ντοκουμέντο). Πάντως αυτοί οι ¨φοιτητές¨ είναι που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση που ζούμε σήμερα. Η εβραία κυρία ¨εδώ πολυτεχνείο¨ που αλλάζει τα κόμματα σαν φούστες και ο απέθαντος Λαλιώτης ο οποίος μας είπε ότι ήταν μπροστά στην πόρτα που έσπασε από το τεθωρακισμένο …. Ποιός είσαι ρε Λαλιώτη … ο Κάπταιν Αμέρικα? Γεγονός είναι ότι υπήρχαν ακροβολισμένοι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ντυμένοι ως Έλληνες στρατιώτες οι οποίοι και πυροβόλησαν στο πλήθος. Όταν έπεσε η χούντα και ανέλαβε ο Γεώργιος Αβέρωφ, διεξήχθη εξονυχιστική έρευνα και συνελήφθη ο ένας εκ των ακροβολισμένων ο οποίος και αφέθη ελεύθερος έπειτα από απαίτηση των Αμερικανών. Ανοίξτε και κανένα βιβλίο και μην φοβάστε να δείτε την άλλη εκδοχή. Που ξέρεται μπορεί και να είναι αλήθεια.

2) Ο Γλέζος και ο Σάντος κατεβάζουν την Γερμανική σημαία από την Ακρόπολη. Ποιά είναι η αλήθεια? Όποιος έχει υπηρετήσει στον Στρατό και σε οποιαδήποτε χώρα ακόμη και σε οποιαδήποτε κατοχή, η σημαία το βράδυ ΥΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ δηλαδή κατεβαίνει. Δέν θα δείτε σε καμία χώρα και ΠΟΤΕ να υπάρχει υψωμένη σημαία την νύχτα. Παρακαλούμε να ρωτήσετε όποιον στρατιωτικό εσείς θέλετε. Αντιθέτως κάτι που δέν είναι ευρέως γνωστό, είναι η μη παράδοση της Σημαίας μας από τον Ηρωικό Εύζωνα Κωνσταντίνο Κουκκίδη 19 ετών παιδί Ποντίων προσφύγων, ο οποίος προτίμησε να πηδήξει από την Ακρόπολη τυλιγμένος σε αυτήν. Για του λόγου το αληθές υπάρχει μνημείο κάτω από την Ακρόπολη και οποίος θελήσει μπορεί να ρωτήσει και την Γερμανική πρεσβεία για να επιβεβαιώσει το γεγονός. Την ήμερα που έγινε αυτό και ειδοποιήθηκε ο Χίτλερ, δόθηκε η εντολή να υψώνετε και η Ελληνική Σημαία δίπλα στην ναζιστική. Το γεγονός αυτό είναι μοναδικό στην ιστορία του Κόσμου και επ΄αυτού υπάρχουν και φωτογραφίες της εποχής.

3) Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν στην αντίσταση. Ποιά είναι η αλήθεια? Ο πρόεδρος κ. Παπούλιας είναι γεννημένος το 1929 και ο πόλεμος ξεκίνησε το 1940 και συνεπώς αν κάνετε τον λογαριασμό θα δείτε πως ο πρόεδρος μάλλον ήταν το παιδί θαύμα, καθώς 11 ετών ¨πολεμούσε¨ με την αντίσταση τους Γερμανούς. Η μόνη περίπτωση να ήταν στην αντίσταση είναι να πήρε μέρος στον συμμοριτοπόλεμο, κατά άλλους εμφύλιο, απέναντι στους Έλληνες Στρατιώτες μιάς και ήταν σαφώς μεγαλύτερος ηλικιακά και άρα το αποφάσισε συνειδητά και συνειδησιακά.


4) Το ΟΧΙ το είπε ο Λαός. Ποιά είναι η αλήθεια? Πολύ απλά αναρωτηθείτε πως αν το είπε ο Λαός και όχι ο Μεταξάς, τότε το σημερινό ΝΑΙ του Τζέφρυ Τσάντ Μινέικο, γνωστού και ως Παπανδρέου το είπε πάλι ο Λαός και όχι ο ίδιος. Ας μάθουμε λοιπόν την πραγματική ιστορία και ας αφήσουμε τους αριστερούς διεθνομηδενιστές από έξω για λίγο. Πρώτον, ο Μεταξάς εκλέχτηκε από τον Λαό με 5,3 και μπήκε νόμιμα στην βουλή των Ελλήνων. Όταν χρειάστηκε να εκλέξουν έναν αρχηγό για μια ευρύτερη κυβέρνηση τότε ο Βασιλιάς πρότεινε αυτόν και ψηφίστηκε με 250 και κάτι ψήφους από όλους μέσα στην βουλή. Γιατί τον επέλεξε όμως ο Βασιλιάς? Διότι ο Μεταξάς ήταν και στρατιωτικός αλλά κυρίως επειδή ήταν μάχιμος και δοκιμασμένος.
Είναι ένας από τους δύο, ο άλλος ήταν ο Ίωνας Δραγούμης οι οποίοι συνετέλεσαν στην απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Όχι μόνον πολεμώντας αλλά συντάσσοντας το κείμενο της παράδοσης της πόλης και κατεβάζοντας την τουρκική σημαία (υπάρχει και σχετικό κινηματογραφημένο ντοκουμέντο της εποχής). Συνεπώς δέν υπήρχε ποιό ικανός αλλά και ποιό γνώστης ώστε να αναλάβει το βάρος της εποχής. Απεδείχθη ο πιο άξιος αντίπαλος του άξονα αρνούμενος την εκχώρηση εδαφών.

5) Το μνημόνιο είναι 1. Ποιά είναι η αλήθεια? Τα μνημόνια είναι 5 αλλά παρουσιάζονται ως 1 γιατί έτσι ακούγεται καλύτερα ως μικρότερος αριθμός και φυσικά αυτό βολεύει την κυβέρνηση. Μπορείτε να το διαπιστώσετε ρωτώντας τους ¨βολευτές¨ σας

6) Η παρέλαση στην Θεσσαλονίκη αναβλήθηκε. Ποιά είναι η αλήθεια? Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε από τμήματα του στρατού και διαφόρων συλλόγων και εθελοντών, επάνω ακριβώς στον πεζόδρομο της παραλίας της πόλης. Σε πείσμα όλων εκείνων που ήταν αντίθετοι στον θεσμό. Τέτοιοι ήταν τα κομμάτια του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. οπού το έχουν ¨καημό¨ να σταματήσουν τις παρελάσεις του ενδόξου Στρατού μας. Αυτό το τελευταίο κομμάτι το προσέθεσα ως απόδειξη της δύναμης της τηλεοπτικής προπαγάνδας που συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας και μάλιστα πρίν από λίγες μέρες.

Πηγή
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: