Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΜΠΑΖΑΑΡ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ



Τα Συνεργαζόμενα Γυναικεία Σωματεία Δ. Θράκης οργανώνουν στο διάστημα 30-9 με 1-10 φιλανθρωπικό μπαζάαρ με μεγάλη συμμετοχή στις Σάππες.Τα εγκαίνια έγιναν στις 30-9 στις 11.00 και παρά το ότι είχε ζέστη παρατηρήθηκε ότι το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν ικανοποιητικό.

Στο μπαζάαρ αυτό είχαν από ένα σταντ το κόμμα DEB, ο συνδυασμός του δήμου Κομοτηνής ¨Πρώτο βήμα για την Ισότητα¨ και ο συνδυασμός του δήμου Αρριανών ¨Κοινωνικό Κίνημα¨.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν : Η Εσίν Σάρνιτς-σύζυγος του πρόξενου της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, οι υποπρόξενοι Μπερίν Οκούρ και Ιλκάϊ Κοτζαγιγίτ, ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Αχμέτ Καρά, ο πρόεδρος της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Ετσεβίτ Εμίν, η πρόεδρος του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την Ισότητα¨ Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ο αντιδήμαρχος του δήμου Κομοτηνής Μεχμέτ Δεβετζήογλου, ο δήμαρχος Σαππών Ηλίας Ιωαννάκης και αντιδήμαρχοι του, η πρόεδρος των Συνεργαζόμενων Γυναικείων Σωματείων Δ. Θράκης και μέλη, καθώς και πολλοί Τούρκοι Δυτικοθρακιώτες.

Το φιλανθρωπικό μπαζάαρ που οργανώνουν τα Συνεργαζόμενα Γυναικεία Σωματεία Δ. Θράκης θα παραμείνει ανοιχτό στις ημερομηνίες 30-9 με 1-10-2011.

Χώρος : Πάρκο Σαππών (δίπλα στο δημαρχείο)

Ώρες επίσκεψης : 09.00-21.00

Σχόλιο : Εμείς προσπαθώντας να είμαστε ….δίκαιοι συγχαίρουμε τον κατεξοχήν οργανωτή αυτής της εκδήλωσης. Είναι ο κύριος που δουλεύει στο ¨μαγαζί¨ της παρακάτω φωτογραφίας….


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: