Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Διαμαρτυρία σε Ξάνθη-Κομοτηνή για τη μαύρη επέτειο του ψευδοκράτους



Ο Σύλλογος Κυπρίων Νομού Ξάνθης και η Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Φοιτητών και Φίλων, μαζί με την Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Κομοτηνής, διαμαρτυρόμενοι για την μαύρη επέτειο της ανακήρυξης του ψευδοκράτους που έγινε στις 15/11/1983 από τον κατοχικό ηγέτη Ραούφ Ντεκτάς, προβαίνουν σήμερα Κυριακή 13 Νοεμβρίου στην πραγματοποίηση πορείας διαμαρτυρίας.

Συγκεκριμένα, στις 11:00 π.μ. αντιπροσωπεία των μονίμων κατοίκων και των φοιτητών από την Ξάνθη θα μεταβεί στη Κομοτηνή, όπου θα λάβει μέρος στην πορεία διαμαρτυρίας προς το τουρκικό προξενείο της πόλης που πραγματοποιούν οι φοιτητές της Κομοτηνής και θα επιδώσει σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας προς το τουρκικό προξενείο.


Επίσης την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 5:30 μ.μ οι δύο σύλλογοι θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στη πόλη της Ξάνθης. Η πορεία θα ξεκινήσει από τη πλατεία Ελευθερίας και θα καταλήξει στην είσοδο της Πολυτεχνικής Σχολής. Την ίδια μέρα στην Κομοτηνή στις 8:00 το βράδυ οι Κύπριοι φοιτητές της Κομοτηνής θα κάνουν εκδήλωση καταδίκης του ψευδοκράτους στο Δημοτικό Ωδείο Κομοτηνής, όπου θα συμμετάσχουν πάλι αντιπροσωπείες από την Ξάνθη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: