Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Η ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΠΕΡΜΑΣΟΝΟ,ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ !!!

Tα ακριβοτερα κρασια στον κοσμο ειναι τα ροτσιλντ 35μ 40 χιλιαδες
δολλαρια ενα μπουκαλι ροτσιλντ εχουν τεραστιες εκτασεις στην
γαλλικη προβηγγια παραγωντας τις καλυτερς ποικιλιες κρασιων!!
ειναι μια βαρωνη η φιλιπιν ντε ροτσιλντ η οποια κραταει την παραδοση!!
το κρασι ειναι η βιτρινα τους και εδω ερχεται ο μπουταρης ..
θα μου πειτε που κολλαει .. ο μπουταρης λοιπον ο αδελφος το 2003 'αγορασε' μια εκταση 700 στρεμματων κι εστησε ενα οινοποιειο στην νοτια γαλλια σ εκεινη την περιοχη ... το στρεμμα στην προβηγγια βεβαια ειναι απλησιαστο πανω απο 500.000 ευρακια εχει πως ομως τα καταφερε? απο λινκ σε λινκ λοιπον κανοντας μια
μικρη ερευνα κατεληξαμε οτι οι ροτσιλντ τον γνωριζαν απο παλια
τον πατερα του και τον παππου του ως καλο οινοπαραγωγο και του
εμπιστευθηκαν αυτην την εκταση πιθανοτα οπως συνηθειζουν να
βαζουν τετοιους ανθρωπους οπως τον μπουταρη στις επιχειρησεις
τους για να τους βγαζει κρασι ..και να τους κανουν γενικα τις δουλεις..
το σιγουρο ειναι οτι ειναι φιλοεβραιος ..αλλωστε το εχει
παραδεχτει οτι καποτε τα κρασι του τα πουλουσε ο παππους του με
εβραικες ετικετες... πριν απο κανα δυο μηνες ειχε ντοκυμαντερ στο τβ100
με θεμα τα κρασια των ροτσιλντ!!δεν κρυβεται ο ανθρωπος!!!
οριστε οι αποδειξεις!!!!

To Domaine de Mayrac αποτελεί το έβδομο οινοποιείο της εταιρίας Mπουτάρη και βρίσκεται σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οινοπαραγωγές περιοχές της Νότιας Γαλλίας, στην ευρύτερη ζώνη του Languedoc-Roussillon και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή παραγωγής οίνων Ονομασίας Προέλευσης Limoux. Το Domaine de Mayrac έχει συνολική έκταση 680 στρεμμάτων, από τα οποία τα 280 καλύπτει ο αμπελώνας σε παραγωγή, τα 310 τελούν υπό φύτευση (2005 - 2009), και τα υπόλοιπα είναι, προς το παρόν, δασική έκταση. Ο αμπελώνας καλλιεργείται με βάση τους κανονισμούς της βιολογικής γεωργίας. Οι βασικές ποικιλίες που καλλιεργούνται στον αμπελώνα είναι οι λευκές Chardonnay, Chenin Blanc και Mauzac και οι ερυθρές Cabernet Franc, Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon, Arinarnoa και Pinot Noir.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ




ολα τα κρασια της περιοχης εχουν την επονυμια ροθτσιλντ!!τυχαιο που στην ιδια ερητερη περιοχη ειναι και τα αμπελια του μπουταρη??

ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΜΑΡΙ ΕΧΕΙ Η ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ...
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ!!!!

Δεν μπορώ εγώ να έχω έναν παπά να μου λέει "η Μακεδονία είναι ελληνική" [...] Αυτά δεν είναι λόγια αγάπης. Αυτά είναι λόγια μίσους.»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ..
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ 400.00 ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 400.000 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΕΜΑ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ...!!!
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗ ΠΟΛΗ..
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ: ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΦΑΤΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

http://anti-neotaksites.blogspot.com/2011/10/blog-post_7469.html

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΟ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΑΚΟΥΓΕ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΡΙΞΕ ΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ..ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ Δ ΕΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ..

Ο ανθέλληνας Μπουτάρης ελάλησε: "Να χρησιμοποιούν οι Σκοπιανοί τον όρο Μακεδονία"

«Είναι αδιανόητο να απαγορεύσει κανείς αυτούς τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τη λέξη 'Μακεδονία' για τον προσδιορισμό της χώρας τους, όταν ιστορικά η γεωγραφική αυτή περιοχή ανήκει στην Μακεδονία. Εμείς οι Βλάχοι, όπως ξέρετε είμαι βλάχικης καταγωγής, πάντα υποστηρίζω με συνέπεια ότι μιλούν 'μακεδονικά' και τους αποκαλούν 'σλαβομακεδόνες'», δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης- Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

ΔΙΟΡΙΣΕ ΕΒΡΑΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑΚΑΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ...

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ:Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ,ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΕΜΑΛΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ;

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ,Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ,ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ Κ.Ι.Σ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

-ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.

-ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ...Exclamation mark
-ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. Exclamation mark

-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν...

Μάλιστα, παραλληλίζει το γειτονικό κράτος με τον Δήμο Θεσσαλονίκης. « Είναι όπως η Σαλονίκη που έχει σαν σύμβολο το κεφάλι του Μεγαλέξανδρου. Η Θεσσαλονίκη έγινε χρόνια μετά τον θάνατό του. Είναι μια εθνικοπατριωτική ιστορία που έγινε τελευταία.Αυτή τη σημαία της πόλης, που δείχνει το κεφάλι τού Μεγαλέξανδρου από τη μία και τα τείχη από την άλλη, προφανώς και δεν θα την κρατήσω» λέει.

Τέλος ρεσιτάλ έδωσε ο Μπουτάρης και για το θέμα τοποθέτησης του αγάλματος Κωνσταντίνου Καραμανλή στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης...
Έκανε μια δήλωση που ουσιαστικά δεν την πρόσεξε κανείς...

Η δήλωση του έχει ως εξής:
«Διαφωνώ με την τοποθεσία που επιλέχθηκε, τόσο από αισθητικής πλευράς όσο και γιατί είναι υποτιμητικό για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή να τοποθετηθεί ο ανδριάντας του δίπλα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου».
ΤΙ ΕΝΝΟΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ''ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ;;;

ΥΠΗΡΞΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ;;;;

H OMAΔΑ WEARECHANGE GREECE ΕΚΑΝΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ...ΘAYMAΣΤΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΜΕ ΛΑΛΙΑ..

ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: