Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Το νεοναζιστικό φίδι έχει βγει από το αυγό του



Αλλοίμονο! Ωιμέ! Η απειλή των προοδευτικάριων επί δεκαετίες, πως δεν πρέπει να μιλάμε εναντίον της "προόδου" τους γιατί υπάρχει κίνδυνος να σπάσει το περίφημο "αυγό του φιδιού", πραγματοποιήθηκε!

Ναι, καλά διαβάσατε: Πλέον τα αυγά εκκολάφθηκαν κι έσπασαν! Και ξεχύθηκαν στους δρόμους ολόκληρης της Ελλάδας!

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αστειεύομαστε, αν οι "φωστήρες" των ΜME δεν τα έλεγαν αυτά ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!

Διαβάστε το νέο παραλήρημα των "Νέων" και θα καταλάβετε τι εννούμε!

Σε ένα κατάπτυστο δημοσίευμα, όπου ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, προβάλεται ως παράδειγμα μια "κακόμοιρη μετανάστρια που δέχτηκε επιθέσεις νεοναζιστών στο σπίτι της", αποσκοπώντας για μια ακόμα φορά στην δημιουργία αισθημάτων τρόμου και ενοχής στους Έλληνες!

Οι "κύριοι" όμως αυτοί, που κατευθύνονται από την αμερικανική και αγγλική πρεσβεία (διαβάστε αναλυτικά εδώ), ξεχνάνε κάτι βασικό: Ο Έλληνας - και ειδικά ο κάτοικος περιοχών που στενάζουν από τους "οικονομικούς μετανάστες" - δεν φοβάται τα φίδια και τ' αυγά τους (!!!), ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΒΙΑΣΤΩΝ, ΛΗΣΤΩΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ!

Και μια απορία: Όταν αναφέρεστε σε "ορφανά της Γκεστάπο", εννοείτε κάτι τέτοιο;


Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για τα "Αθηναικά Νέα" που ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ και συνεργάστηκε αρμονικά με τον κατακτητή: Μετά την Απελευθέρωση, μετονομάστηκαν σε "Νέα" και συνέχισαν το έργο τους, αφού δυστυχώς η πρώτη μεταπολεμική κυβέρνηση έδωσε αμνηστία στους ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ της "δεξιάς", του "κέντρου" και της "αριστεράς"!

Καλά θα κάνουν λοιπόν ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ να μην μιλάνε για αυγά και τέτοιες μπαρούφες, γιατί έχουν λερωμένη την φωλιά τους!


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: