Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΕΠ ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ...

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!



Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί στις Αστυνομικές Δυνάμεις στα Τρίκαλα όταν δύο άγνωστοι επιχείρησαν να βάλουν γκαζάκια σε... πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Audi που βρισκόταν στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης στο πρώην Στρατόπεδο Παπαστάθη απέναντι από την ΣΜΥ Τρικάλων.

Οι φερόμενοι ως δράστες επιχείρησαν λίγο μετά τις 00.15 σήμερα τα ξημερώματα, να...
πυρπολήσουν το επιβατικό αυτοκίνητο με δύο γκαζάκια άλλα κατάφεραν να σκάσει μόνο το ένα γκαζάκι, με αποτέλεσμα να προκαλέσει μικρές υλικές ζημίες στο όχημα.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όπου και κατάφεραν να συλλάβουν τον 39χρονο Τρικαλινό εμπρηστή, που διαμένει στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καλαμπάκας, όπως επίσης και να προσαγάγουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων άλλον έναν ύποπτο ηλικίας 31 ετών που διανέμει στην Λεπτοκαρυά Τρικάλων, ενώ 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, με 6 άντρες, υπό το βλέμμα του Διοικητή Γιώργου Παπαπολύκαρπου, συνέλεξαν ευρήματα του εμπρηστικού μηχανισμού που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση . Είναι το τέταρτο κατά σειρά χτύπημα που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalanews.gr εικάζετε ότι προξένησε με την συμμετοχή του ο ίδιος δράστης ύστερα από τις επιθέσεις με γκαζάκια στο κτίριο της Δημοτικής Αστυνομίας Τρικάλων, στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων και στο αυτοκίνητο του πρώην Δημάρχου Τρικκαίων Μιχάλη Ταμήλου.

Πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: