Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.

Επί σειρά ετών μέχρι και σήμερα, στα κόμματα της βουλής υπήρχαν δύο κατηγορίες ανθρώπων, οι βολεμένοι και οι βλαμμένοι. Οι μέν βολεμένοι διαρκώς περιφερόταν γύρω από τα κόμματα σαν τα σαλιγκάρια γλύφοντας, έρποντας και με τα κέρατα τους και που πάντα βρίσκανε μια θέση να βολέψουν τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους (μέχρι και σήμερα αυτοί οι κρατικοδίαιτοι βρίσκονται σε κάποιες θέσεις όπως και άλλοι που έχουν συνταξιοδοτηθεί).

Οι δε βλαμμένοι ήταν αυτοί που πάντα τρέχανε για το κόμμα τους, αλλά ποτέ δεν τους έδινε κανείς σημασία μιάς και τους είχαν σαν ψηφοφόρους πάντα σίγουρους, αν και πάντα έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό. Έδιναν χρόνο από την ζωή τους και την οικογένεια τους, αλλά τα ¨σαλιγκάρια¨ πάντα έπαιρναν την θέση των βλαμμένων. Βλέπετε το γλείψιμο είναι αυτό που περνάει .Σήμερα τι βλέπουμε? Επειδή όλοι εκείνοι που βολεύτηκαν ενώ πλέον δεν υπάρχει άλλο ¨σάλιο ¨, μιάς και το ΠΑΣΟΚ έχει φτάσει στο 3%,αποφάσισαν να την ¨κάνουν¨ λίγο πιο αριστερά στον Σύριζα, στον¨ ξύριζα¨ και στον ¨μύριζα¨. Όλοι αυτοί είναι το βαθύ ΠΑΣΟΚ και η μόνη σκέψη τους ακόμη και σήμερα είναι να βολέψουν και τα δισέγγονα τους.

Για τους άλλους δε Έλληνες, δεν ενδιαφέρονται πραγματικά καθόλου. Λυπάμαι που το λέω αλλά πάντα θα υπάρχουν και οι ¨φελλοί¨ που θα επιπλέουν. Πάντα θα υπάρχει αυτή η ¨μερίδα των σαλιγκαριών¨ με τα πολλά τους ¨σάλια¨ που ποτέ δεν σκέφτηκε την Ελλάδα ως σύνολο και δεν τους ένοιαξε πραγματικά ποτέ αν θα φτάσουμε εδώ που έχουμε φτάσει .Σήμερα όμως ποιός κυβερνά την Ελλάδα? Το ΠΑΣΟΚ του 3% η ΔΗΜΑΡ του άλλου 3% και το 16% της Ν.Δ. Δηλαδή, οι 22 Έλληνες κυβερνούν και παίρνουν αποφάσεις για τους υπόλοιπους 78 Έλληνες, αυτό δεν είναι δημοκρατία.... Από την μεταπολίτευση και μετά νομίζω οτι η πατρίδα μας είναι λάθος δομημένη. Αλλά εκείνο που με στεναχωρεί ιδιαίτερα είναι οτι δέν έχει και την διάθεση να αλλάξει. Σταματήστε πια να είσαστε ¨σαλιγκάρια¨.


Τόνιος Κώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: