Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

¨Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ¨ - Προβολή Τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1

 ¨Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ¨

Στα πλαίσια της ιδεολογικής επιμόρφωσης των μελών μας αλλά και της περαιτέρω προσέγγισης τους για εκμάθηση της Ιστορίας του τόπου μας, ξεκίνησε από εχτές στα γραφεία μας η προβολή της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 με τίτλο ¨Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ¨ σε σενάριο του Φρέντυ Γερμανού. 

Η σειρά αυτή αφηγείται με πολύ αντικειμενικό τρόπο την ζωή του Ίωνα Δραγούμη, όπως και άλλων επιφανών ανδρών και γυναικών της εποχής εκείνης. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε κάποια από αυτά όπως, Ελευθέριος Βενιζέλος, Ιωάννης Μεταξάς, Παύλος Γύπαρης, Περικλής Γιαννόπουλος, Κ. Καβάφης, Α. Σικελιανός, Πηνελόπη Δέλτα, Εμμανουήλ Μπενάκης, Μαρίκα Κοτοπούλη, Βασιλιάς Γεώργιος και τόσοι άλλοι εξαιρετικοί άνθρωποι που διαδραμάτισαν ρόλο στην ιστορία της Πατρίδος μας, άσχετα πάντοτε με τις ιδεολογικές ή όποιες άλλες διαφορές μας. 

Η προβολή της σειράς ξεκινά στις 18.30 και το κάθε επεισόδιο κρατά 45 λεπτά και θα είναι καθημερινή εκτός απροόπτου. Έπειτα για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να ακολουθήσει σχετική συζήτηση.
 
Περισσότερες πληροφορίες για την σειρά μπορείτε να βρείτε εδώ ...... 
http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=_fu_dln6_pp_ft8=

Υ.Γ. .. Θεωρούμε πως εκείνη η εποχή είναι από της πλέον σημαντικές του 20ου αιώνα και πως η γνώση της θα μπορέσει να μας προστατέψει από τα ίδια λάθη που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον, όπως αυτό του Εθνικού διχασμού και των εμφυλίων συγκρούσεων για τους οποίους τιθέμεθα σαφώς ΚΑΤΑ. 

Εκ της Γραμματείας. 
Ίων  


Δεν υπάρχουν σχόλια: