Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

  Τα ¨παιδιά ¨ της ¨Δημοκρατίας¨ σας.


Τα ¨παιδιά¨, πάνω από όλα να μην πειράξετε τα ¨παιδιά¨

(Σχετικά με την επίθεση των αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών - χρήσιμων ηλιθίων στα αυτοκίνητα μπροστά στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας Καβάλας)

Αυτά τα παράσιτα και αναρχοσταλινικά απόβλητα της κοινωνίας, είναι τα περίφημα ¨παιδιά¨ της Κ(υ)νοβ(ο)λευτικής ¨Δημοκρατίας¨ που τρέφετε στους κόρφους σας. Όλοι εσείς που τολμάτε και απαγορεύετε εντελώς ¨Δημοκρατικά¨ πάντοτε, την παρέλαση σε ένα νόμιμο σύλλογο που πληρεί της προϋποθέσεις όχι μόνον για μια παρέλαση πέντε λεπτών σε μια πατριωτική μάλιστα εκδήλωση, αλλά που έχει αναδειχθεί ως άξια δύναμις μέσα από τις πράξεις της με την εθελοντική και αμερόληπτη βοήθεια της προς τον Δήμο της Πόλης μας, παρόλες τις ιδεολογικές ή όποιες άλλες διαφορές μας.

Αυτούς λοιπόν τους ¨ιδεολόγους¨ της κακιάς ώρας και της ¨αντιεξουσιαστικής¨ τάχα μου δράσης τους, ΕΣΕΙΣ κυρίες και κύριοι του Δήμου και της Περιφέρειας τους στηρίζετε. Τους στηρίζετε με την αδιαφορία σας, τους στηρίζετε με της δηλώσεις σας περί ¨παιδιών που έχουν το δικαίωμα και αυτά να εκφράζονται ελεύθερα¨, ακόμη και αν αυτό σημαίνει την καταστροφή της δημόσιας ή ιδιωτικής περιουσίας ή και της απειλής κατά ζωής.

Αυτούς τους ξεφτιλισμένους και αποθρασυμένους μπαχαλάκιδες με τις κουκούλες και τα κράνη, τα ρόπαλα και τα γκαζάκια, θα τρέξουν αμέσως να τους στηρίξουν και οι γνωστοί για τις ¨Δημοκρατικές¨ τους αντιλήψεις του ΚΚΕ και της Δημάρ, του Σύριζα και της ¨Συμπαράταξης Πολιτών¨ του Βέρου, χωρίς ίχνος ντροπής.

Αυτοί οι άχρηστοι θα βρίσκουν πάντοτε πάτημα και θα συνεχίσουν να υπάρχουν από όλους εσάς τους κατέχοντες την εξουσία, είτε κρατική είτε τοπική. 

ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

Η μόνη διαφορά τους με εσάς είναι οτι εσείς φοράτε κουστούμια.



ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ!!!


Ντροπή σας που είσαστε άτολμοι και δουλοπρεπείς.
Ντροπή σας που Δεν καταδικάζετε με θυμό αυτά τα αποβράσματα.
Ντροπή σας που Δεν έχετε λίγη αξιοπρέπεια και σεβασμό.
Ντροπή σας που Δεν αγαπάτε την πόλη αυτή και τους Έλληνες πολίτες της.
Ντροπή σας που αυτοαποκαλείστε Δημοκράτες διότι πολύ απλά ΔΕΝ είστε.

Ο Έλληνας όμως πλέον γνωρίζει τις προθέσεις σας διότι σας κρίνει από τα έργα σας και για αυτό θα σας τιμωρήσει.

Εμείς όλοι, απαιτούμε ΣΗΜΕΡΑ κιόλας να συλληφθούν όλα αυτά τα καθάρματα για τα οποία θεωρούμε πως τα γνωρίζετε. 

Τέλος, καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας από όπου και αν προέρχεται. 

Υ.Γ ... Θα θέλαμε επίσης να διευκρινήσουμε πως απέναντι από το σημείο των εκρήξεων βρίσκονται τρία ξενοδοχεία. Άραγε λοιπόν κύριε Δήμαρχε και κύριε Περιφερειάρχη ο τουρισμός μας για τον οποίο τόσο πολύ κόπτεστε, δεν πλήττεται με αυτόν τον τρόπο;  


Εκ της Γραμματείας ... 
Ίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: