Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Η απάντηση της Νεολαίας του συλλόγου μας, προς τους επικριτές και υβριστές της.


"Σ.Σ..... Το κείμενο που θα διαβάσετε παρακάτω, είναι γραμμένο από τον εκπρόσωπο της Νεολαίας του συλλόγου μας και παραμένει ανυπόγραφο για ευνόητους λόγους. Δεν επιθυμούν ούτε οι ίδιοι, όπως ούτε και εμείς, να εκτεθούν λόγο του 
μικρού της ηλικίας τους και σαφώς διότι δεν διακινδυνεύουμε σε καμία περίπτωση την σωματική τους ακεραιότητα. Εμείς οφείλουμε μόνο να συμπληρώσουμε πως, αφού δεν μπορούν να χτυπήσουν το άλογο, χτυπούνε το σαμάρι. Και προειδοποιούμε ΑΠΑΝΤΕΣ .... Κάτω τα χέρια σας από την Νεολαία. Υπάρχουν και όρια, υπάρχουν και 
γονείς."

Εκ της Γραμματείας της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας.


Η απάντηση της Νεολαίας  ......

Την αφορμή των παρακάτω δηλώσεων εκ μέρους της Νεολαίας της Πατριωτικής Κίνησης αποτελούν επικριτικές δηλώσεις που πραγματοποιούνται δημοσίως για εμάς. Όμως αυτή είναι απλά η αφορμή. Η κυριότερη αιτία που παίρνει τον λόγο για πρώτη φορά η Νεολαία του συλλόγου είναι πολύ βαθύτερη και σοβαρότερη.

Περί της κατάκρισης της Νεολαίας απαντούμε ως Νεολαία ότι οι συνεχείς δράσεις μας κοινωφελούς χαρακτήρα, συγκεκριμένα καθαρισμοί μνημείων, πάρκων, δασών, παραλιών και η συλλογή αγαθών για άπορες οικογένειες, όπως και το ήθος μας είναι γνωστά πλέον στην κοινωνία της Καβάλας. Και θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι μέσω της συμμετοχής μας στις παραπάνω ενέργειες κερδίσαμε την εκτίμηση του λαού της Καβάλας.

Ο κύριος, όμως, λόγος που πραγματοποιούνται αυτές οι δηλώσεις είναι για ένα μικρό ποσοστό πολιτών που έχει παρανοήσει τις δράσεις μας και το περιεχόμενό τους. Δεν νιώθουμε θυμό προς τους επικριτές μας, αντιθέτως η απάντηση μας εκφράζει την βαθιά απογοήτευση που μας δημιούργησαν, εκμηδενίζοντας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το μακράς διάρκειας και δύσκολο έργο μας. Όντες νέοι μακριά από κομματικά συμφέροντα, θέλουμε απλά να προσφέρουμε στην πόλη και την πατρίδα μας. Δηλώνουμε, λοιπόν, ότι η απογοήτευση αυτή γίνεται για μας ένα κίνητρο, ώστε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στο κοινωνικό σύνολο.

Και τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους επικριτές μας, διότι χωρίς εκείνους δεν θα μπαίναμε στη διαδικασία να αναφέρουμε το κοινωφελές έργο μας, καθώς δεν μας απασχολεί η προβολή. Η προβολή έχει να κάνει με πολιτικούς λόγους και συμφέροντα με τα οποία εμείς δεν έχουμε καμία σχέση. Το μοναδικό συμφέρον για εμάς είναι να ζούμε στον τόπο μας και κάνοντας τον συνεχώς καλύτερο να τον αναδεικνύουμε. 

ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.

Ευχαριστούμε.

Νεολαία Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: