Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13 -12 - 13

Πολλές φορές στο παρελθόν, όπως και αυτές τις ημέρες επίσης, ακούμε από δημαγωγούς της πόλης αβάσιμες κατηγορίες που αφορούν μια παλιά ιστορία, όπως το γουρούνι που έσφαξαν στο παλιό τζαμί κάποιοι κάποτε, ή πως λειτουργούμε κάτω από κάποιες εντολές ή από κάποιο κόμμα κλπ.

Ποτέ όμως δημαγωγέ Σιμιτσή δεν αποδείχτηκε τίποτα και για αυτό σε προκαλούμε να δώσεις στην αστυνομία ότι στοιχεία έχεις διαφορετικά να σωπάσεις για πάντα. Έχουν προ πολλού παρέλθει οι εποχές που άνθρωποι και «άρχοντες» όπως και του λόγου σας , έμεναν στο απυρόβλητο. Άνθρωποι όπως ο δήμαρχος, για τον οποίο ομολογούμενος οφείλουμε να πούμε πως αυτός και το επιτελείο του είναι οι πλέον αποτυχημένοι τοπικοί «άρχοντες» που έχουν περάσει ποτέ από την πόλη μας. Αποτυχημένοι και φιλότουρκοι.

Όσον αφορά τον «ήρωα» που χρίσατε επειδή κατέβασε το πανό μας από τον Μεντρεσέ, θα πρέπει να πούμε πως είναι και αυτός ένας ακόμη κρίκος που συνέβαλε στην αποτυχία της Πατρίδος μας. Είναι και αυτός ένας ακόμη βολεμένος από τους παλαιοκομματικούς συμφεροντολόγους που «θυμούνται « το Κράτος μόνον όταν είναι να γίνει το συμφέρον τους. Τι μας λέει όμως αυτός ο «κύριος» ; Πως ότι έκανε, το έκανε για το Κράτος και πως το θεώρησε υποχρέωση του. Υποχρέωση του είναι δηλαδή να κατεβάσει ένα πανό διαμαρτυρίας κάποιων συμπολιτών του. Άρα λοιπόν, ο συγκεκριμένος άνθρωπος μας λέει πως εμμέσως δουλεύει για το Κράτος. Άρα συναινεί σε οτιδήποτε κάνει το Κράτος στους πολίτες του και συνεπώς συμφωνεί με τα μνημόνια και με τα χαράτσια. Και φυσικά όλοι αυτοί μας μιλούν για Δημοκρατία. Για αυτούς λοιπόν Δημοκρατία σημαίνει να έχουν δικαίωμα ΜΟΝΟΝ αυτοί να διαμαρτύρονται. Τους καταλαβαίνουμε απόλυτα. Έτσι ακριβώς λειτουργεί ο φασισμός.

Ο Σύλλογος μας, άν θεωρήσει σωστό μετά από συμβούλιο που θα συγκληθεί και ως έχει χρέος, θα προχωρήσει στις προβλεπόμενες κινήσεις, δηλαδή σε μηνύσεις κατά του Δημάρχου Κ. Σιμιτσή, αλλά και σε όσους ψεύδονται και συκοφαντούν τον σύλλογο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: