Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Νέο (βραδινό) Δελτίο Τύπου 13/12/12

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες μιας απρόκλητης επίθεσης, από τα χρήσιμα «παιδιά» του συστήματος. Έτσι λοιπόν, σήμερα το απόγευμα και κατά τις απογευματινές ώρες, οι πασίγνωστοι άγνωστοι πράκτορες του τοπικού συστήματος, επιτέθηκαν στα γραφεία μας επί της οδού Ομονοίας και βρωμίσανε με σπρέι την κεντρική πρόσοψη του κτηρίου όπου και στεγαζόμαστε, αφού πρώτα μας έβριζαν για περίπου ένα εικοσάλεπτο.

Απέδειξαν περίτρανα λοιπόν, πως στην πόλη μας έχει εκκολαφτεί το αυγό του φιδιού και πως ο φασισμός καλά κρατεί. Δεν τους έφτανε όμως μόνον αυτό. Πρίν φτάσουν στα γραφεία μας φρόντισαν να περάσουν και από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αποστόλου Παύλου, λίγα μέτρα δηλαδή μετά το κεντρικό κτήριο της Αστυνομίας (!!!).

Αυτό που κατάφεραν τελικά ήταν να λερώσουν με τις ανορθόγραφες κουταμάρες τους, τον εξωτερικό χώρο όπου σιτίζονται καθημερινά δεκάδες άποροι συμπολίτες μας.

Συνοψίζοντας λοιπόν τα στοιχεία  οδηγούμαστε στα εξής συμπεράσματα……

Δεν επιτρέπουν την ελεύθερη έκφραση, αν αυτή είναι διαφορετική από την δική τους.

Επιτίθενται απρόκλητα σε Ναούς, ενώ «κόπτονται» για τα «θρησκευτικά δικαιώματα» των μουσουλμάνων και τάσσονται σαφώς υπέρ της αναστήλωσης Τζαμιών και Μεντρεσέδων. Αυτό μας κάνει να αναρωτιόμαστε, μήπως τελικά είναι «εργάτες» και του τουρκικού προξενείου.

Έρχονται μόλις 12 ώρες μετά τις ανακοινώσεις του δημάρχου περί των Οθωμανικών «μνημείων»  για να επιβεβαιώσουν πως ήταν, είναι και θα παραμείνουν φασίστες, τόσο οι ίδιοι όσο και αυτοί που τους παρακινούν.

Μιλούν για ανθρωπισμό και ταυτόχρονα τάσσονται κατά της σίτισης των Ελλήνων, καθώς δεν τους φτάνει που είναι αντίθετοι με τις δικές μας εκδηλώσεις συμπαράστασης των Ελλήνων απόρων, αλλά τώρα βανδαλίζουν και τους χώρους σίτισης της  εκκλησίας.

Κάπου εδώ όμως, θα πρέπει να τονίσουμε πως δεν θα πέσουμε στις παγίδες τους, όπου θα προτιμούσαν να βγούμε έξω και να δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο. Δεν είμαστε ούτε βάρβαροι όπως αυτοί, αλλά αντιθέτως αγαπάμε την πόλη μας και τις γειτονιές της, όπως και σεβόμαστε απόλυτα την ησυχία των συμπολιτών μας. Είναι γνωστοί άλλωστε για τα προβοκάτσια τους.






Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο, άλλωστε οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Ας κρίνουν οι συμπολίτες μας τις πράξεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: