Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Δελτίο τύπου 24/01/14


Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΑΨΕΥΣΗ

Τις τρείς τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε από τοπική εφημερίδα και πιο συγκεκριμένα από την Νέα Εγνατία, να παρουσιάζει ως είδηση ότι η Πατριωτική Κίνηση Καβάλας «κατεβάζει» αυτόνομο ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Καβάλας. Διαβάσαμε επίσης στις 22/01/14 ημέρα Τετάρτη, στην τελευταία σελίδα οπού γράφονται τα αστεία της εφημερίδος οτι τελικά στηρίζουμε τον νέο υποψήφιο Σταύρο Δεληγιάννη. Επειδή όμως θεωρούμε οτι όλα αυτά γίνονται εκ του πονηρού, θα θέλαμε να διαψεύσουμε κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχουν όλα αυτά με την πραγματικότητα.

Έχουμε δηλώσει και στο παρελθόν ότι, ο σύλλογος μας έχει και όνειρα και όραμα για την αγαπημένη μας Πόλη, αλλά αυτή την στιγμή κινείτε αυτόνομα και κατά πως ο ίδιος (ο σύλλογος) προτιμά. Αυτό γίνεται σε αυτό-οργανωτικό, εθελοντικό και συμβουλευτικό επίπεδο, με γνώμονα πρώτα από όλα τα Εθνικά μας Θέματα. Με το τρίπτυχο «Εθελοντισμός – Αγαθοεργίες – Ενημέρωση» και με «μότο» το γεγονός ότι «Όταν η Πολιτεία αδυνατεί, αναλαμβάνουν δράση οι Πολίτες» πορευόμαστε.

Ως ενεργοί πολίτες και όνειρα έχουμε και όραμα διαθέτουμε για την Πόλη μας. Αν κάποια στιγμή αποφασίσουμε να ασχοληθούμε δυναμικά στο επίπεδο της αυτοδιοίκησης, δεν θα είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα να ήμασταν οι πρώτοι που θα το ανακοινώναμε.

Έτσι λοιπόν ..

ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ και ΠΕΡΙ ΣΤΙΡΗΞΗΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

Διότι,
Θεωρούμε πως στο όνομα της Δημοκρατίας και της Ελεύθερης Βούλησης, το κάθε μέλος είναι ανεξάρτητο και ελεύθερο να ψηφίζει ότι επιθυμεί, καθώς είμαστε σίγουροι πως θα το πράξει με γνώμονα το συμφέρον του Έθνους και της Πατρίδος.

Εκ της Γραμματείας της,


Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: